Ana SayfaÜnlülerMelisa'nın Velayet Savaşının Ayrıntıları Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

Melisa’nın Velayet Savaşının Ayrıntıları Ortaya Çıktı!

Melisa’nın velayet savaşının ayrıntıları ortaya çıktı! Magazin gündeminde bomba etkisi yaratan Acun Ilıcalı’nın kızı Melisa’nın velayetini almasının ardından herkes ikili arasında neler geçtiğini merak ediyordu. Geçtiğimiz Kasım ayında tek celsede 14 aylık evliliklerini bitiren Acun Ilıcalı – Şeyma Subaşı çifti, boşanma protokolleri ile de oldukça konuşulmuştu. Velayetin ünlü televizyoncuya geçmesinin ardından Subaşı’nın nafaka miktarı ne oldu? Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı hakkında tedbir kararı mı aldırdı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Şeyma Subaşı’ndan Acun Ilıcalı’ya Karşı Hamle Geldi

Melisa’nın velayet savaşının ayrıntıları ortaya çıktı!

Melisa’nın velayet savaşının ayrıntıları ortaya çıktı! Geçtiğimiz Kasım ayında 14 aylık evliliklerini tek celsede bitiren Acun Ilıcalı – Şeyma Subaşı çifti, dün magazin gündeminde bomba etkisi yaratan bir haberle gündem oldular.

Çiftin 5 yaşındaki kızı Melisa’nın velayetinin Acun Ilıcalı’ya verilmesinin ardından sosyal medya hesaplarında birçok iddia ortaya atılmıştı.

Şeyma Subaşı’nın sık sık gerçekleştirdiği yurtdışı seyahatlerinin ünlü televizyoncunun bu kararı almasında en büyük etken olduğu konuşulurken, 5 yaşındaki Melisa’nın yerleşik bi düzene adapte olamaması ve kısa bir süre içerisinde de okula başlayacak olmasının bu değişikliğe yol açtığı konuşuldu.

Acun Ilıcalı kimdir?

Dava 30 Ocak’ta açıldı

Habertürk Gazetesinin iddiasina göre konuyla ilgili yaşananlar ise kafaları karıştırdı.

İddialara göre ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, velayet davasını 30 Ocak günü Adalar Adliyesi’nde açtı. Davalı tarafın Acun Ilıcalı olduğu mahkemede davacı taraf Şeyma Subaşı olurken, duruşmaya sadece avukatlar katıldı.

Şeyma Subaşı, dava dilekçesinde velayetin değiştirilerek Acun Ilıcalı’ya verilmesini istedi. Melisa Ilıcalı’nın velayetinin baba Acun Ilıcalı’ya geçmesinin ardından boşanma protokolünde hükmedilen 10 bin liralık iştirak nafakası düşürüldü.

Kanuna göre normal şartlarda velayeti devreden kişiden iştirak nafakası talep edilirken, Acun Ilıcalı Melisa’ya bakmak için nafaka talep etmedi.

Velayetin yer değiştirmesi üzerine Acun Ilıcalı'nın tedbir koydurma hakkı doğdu.
Velayetin yer değiştirmesi üzerine Acun Ilıcalı’nın tedbir koydurma hakkı doğdu.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Şeyma Subaşı’nın nafakası düşürüldü

Boşanma davasından sonra aldığı nafaka miktarıyla günlerce konuşulan Şeyma Subaşı, velayetin değiştirilmesinden sonra 115 bin lira nafaka alabilecek.

Acun Ilıcalı’dan boşandıktan sonra eski eşiyle dost kalacağını ve arkadaşlık ilişkilerini daima sürdüreceğini ifade eden Şeyma Subaşı, velayet yer değiştirdikten sonra Ilıcalı’yı sosyal medyada takipten çıkartarak iddiaları kuvvetlendirdi.

Acun Ilıcalı’nın uyardığı iddia edildi

Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından ikili arasında yaşanan bir başka problem de gün yüzüne çıkmış oldu.

İddialara göre Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı’nın kızı Melisa’nın dilediği gibi fotoğraf ve videolarını sosyal medya hesabından paylaşmasına kızdı.

Velayet değiştiği için Şeyma Subaşı eskisi gibi kızıyla ilgili fotoğraf ve video koymaya devam ederse, Acun Ilıcalı’nın tedbir koydurma hakkı doğacak. Acun Ilıcalı’nın bu konu hakkında Şeyma Subaşı’nı uyardığı da iddialar arasında yer aldı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler