Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı Sosyal Medyanın Diline Düştü

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Sosyal Medyanın Diline Düştü

Sosyal medyayı sık kullanan isimlerden olan Şeyma Subaşı fotoğrafına yaptığı photoshopu abartınca olanlar oldu. Yeni fotoğraf paylaşan Şeyma Subaşı sosyal medyanın diline düştü. Ünlü fenomen o fotoğrafı saniyeler içinde kaldırdı. İşte Şeyma Subaşı’nın alay konusu olan o fotoğrafı;

Şeyma Subaşı: Sana Deli Oluyorum

Sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı paylaşımlarla sık sık magazin gündeminde yer alan Şeyma Subaşı’ndan dikkat çeken bir paylaşım daha geldi.

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammad Alsaloussi ile teknede çektirdiği fotoğrafını, “Sen ve ben. Sana çok deli oluyorum.” notu ile paylaştı. Paylaşımında öpüştükleri görülen ve o anları şapkasıyla kapatan Subaşı, gönderisiyle dikkatleri üzerine çekti.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Şeyma Subaşı: Erkek Arkadaşımın Malıyım

Bir süredir Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, sevgilisinin kendisine aldığı hediye ile adından söz ettirdi. Subaşı, bu kez verdiği pozla değil, sweatshirt’ündeki yazıyla dikkat çekti. Subaşı’nın kıyafetindeki “Erkek arkadaşımın malıyım” yazısı sosyal medyada tartışma yarattı.

Subaşı’nın giysisinin üzerinde, “Evet, ben şımarık bir kız arkadaşım ama senin değil. Ben korkunç derecede harika olan erkek arkadaşımın malıyım. Biraz çılgın ve bazen beni korkutuyor ama kendisi tatlılığın ve savaşçılığın mükemmel bir karışımı. Onu seviyorum ve o benim bütün dünyam. Benimle uğraşırsan, onun içindeki canavar uyanır ve cesedini asla bulamazlar” yazıyor.

Subaşı’nın fotoğrafına, “Umarım üstünde yazan şeylerin anlamını biliyorsundur”, “Bu bir şaka mı?” şeklinde yorumlar yapıldı.

Ünlü fenomen bu paylaşımıyla TT oldu. Subaşı Türkiye gündemine geldiğini fark edince benzer pozlarını paylaşarak “Başka gündem yokmuş gibi TT olmuşum” dedi. Subaşı yine aynı sweatshirt’ü giyerek inadına poz verdi. Subaşı’nın aynı sweatshirt’le yeniden fotoğraf paylaşması gündem olmaya çalışıyor eleştirilerini beraberinde getirdi.

Estetikleri Şeyma Subaşı’na Pahalıya Patladı!

Şeyma Subaşı Sosyal Medyanın Diline Düştü

Bir süredir sevgilisi Mohammed Alsaloussi ve kızı Melisa’yla Bali’de tatilde olan Şeyma Subaşı, yine olay oldu. Subaşı, kendisi ve kızı Melisa’nın yolculuk yapabilmesi için sevgilisinin, özel jet bulamayınca bir yolcu uçağının tüm biletlerini satın alarak uçak kapattığını söyleyince gündeme bomba gibi düşmüştü.

Subaşı yaptığı paylaşımlarla da dalga konusu oldu. Spor videolarını sık sık paylaşan Subaşı onca spora rağmen fotoğrafında photoshop yaptı. Masayı yamultan Şeyma Subaşı durumu fark edip fotoğrafı silse de dalga konusu olmaktan kurtulamadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler