Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı: Sana Deli Oluyorum

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı: Sana Deli Oluyorum

Mısırlı milyarder sevgilisiyle dolu dizgin aşk yaşayan Şeyma Subaşı, gündem yaratan bir paylaşımda daha bulundu. Şeyma Subaşı sana deli oluyorum paylaşımıyla olay yarattı. İşte detaylar;

Şeyma Subaşı’dan Sevgililer Günü Kutlaması

Şeyma Subaşı, sevgilisiyle yaptığı paylaşımlara bir yenisini daha ekledi. 30 yaşındaki fenomen, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde özel fotoğraf yayınladı. Subaşı, “Beni sadece bugün değil, her gün dünyanın en şanslı kızı gibi özel hissettiren adam. Hayatımda olduğun için teşekkürler. Tamamen seninim” notunu düştü. Fenomen, sevgilisinin kucağında bir poz daha paylaştı. Mısırlı iş isanının eli kalçasında olan Subaşı, kalça kısmını emojiyle sansürlemesi dikkat çekti.

Şeyma Subaşı, Lüks Teknede Bikinili Pozlar Verdi!

Çıplak Pozuyla Gündem Oldu!

Sosyal medyada gününün neredeyse her anını paylaşan Şeyma Subaşı, bu kez üstsüz fotoğrafını paylaştı. Karayipler’de tatil yapan Şeyma Subaşı, bu fotoğrafının altına herhangi bir açıklama yazmadı. Ama takipçileri yorum bombardımanına tuttu. Şeyma’nın yarı çıplak fotoğrafı 100 bine yakın beğeni alsa da birçok sosyal medya kullanıcısı üstsüz fotoğrafını paylaşmasını doğru bulmadı.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Şeyma Subaşı: Sana Deli Oluyorum

Sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı paylaşımlarla sık sık magazin gündeminde yer alan Şeyma Subaşı’ndan dikkat çeken bir paylaşım daha geldi.

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammad Alsaloussi ile teknede çektirdiği fotoğrafını, “Sen ve ben. Sana çok deli oluyorum.” notu ile paylaştı. Paylaşımında öpüştükleri görülen ve o anları şapkasıyla kapatan Subaşı, gönderisiyle dikkatleri üzerine çekti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler