Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı 'na Ünlü İsimlerden Tepki

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı ‘na Ünlü İsimlerden Tepki

Şeyma Subaşı yine paylaşımları ile gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde sevgilisinin kendisi için uçağın tüm koltuklarını satın aldığını paylaşan Subaşı’na Cenk Eren ve Yeşim Salkım’dan sert tepki geldi. Detaylar haberimizin devamında…

Şeyma Subaşı Kimdir?

Neden Paylaşıyorsun?

Şeyma Subaşı, sevgilisi Mohammed Alsaloussi’nin özel jet bulamayınca kendileri için bir yolcu uçağının tüm biletlerini satın alarak uçağı kapattığını söyleyince gündeme bomba gibi düşmüştü. Subaşı’na Cenk Eren ve Yeşim Salkım’dan sert tepki geldi.

Cenk Eren açıklamasında “Bu kadar kolay harcanan paraların kaynakları hep sorunlu olur, bu imkanlardan yararlanırken bunun kaynağını sormak lazım! Allah korusun siz sevgiliniz sanırsınız, o sizi başka şeyler için kullanıyordur haberiniz bile olmaz. Bir de evladınız yanınızda.”

Yeşim Salkım ise bu olaya çok sert çıktı. Salkım paylaşımında “İyi de hadi adam uçağı kiraladı tamam niye paylaşıyorsun; hadi paylaştın tamam niye çocuğunu alet ediyorsun kendini koysana günah değil mi? Küçük hiçbir duruma vakıf değil o çocuk yazık gerçekt

Estetikleri Şeyma Subaşı’na Pahalıya Patladı!

Bana Deli Gibi Aşık

Kızı Melisa’yla Bali’de tatil yapan Subaşı, Alsaloussi’nin kendileri için özel jet kiralamak istediğini, ancak jet bulamayınca bir yolcu uçağını kapattığını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Subaşı, konuyla ilgili şunları söyledi: “Bali’de bir adadan başka bir adaya geçecektik. O gün uçmamız lazımdı ama bütün uçak biletleri bitmiş. 6-8 kişilik uçaklar var ya, onlar bizim gideceğimiz adaya uçmuyormuş. Özel uçak da bulamayınca, sevgilim havayolları ile konuşarak bir yolcu uçağının tüm koltuklarını satın aldı.

Sanki biz başkalarının biletlerini almışız gibi algılanmış ama öyle değil. Meedo (Mohammed Alsaloussi) normalde uçuşlarda var olmayan bir uçuş koydurdu bizim için. Meedu, bu havayolu şirketiyle Amerika’da ortak iş yapıyor. Havayolunu arayıp olmayan bir uçuş koydurdu. Yani kimsenin biletini almadı ya da kimseye engel olmadı. Öyle olsaydı daha ucuza gelirdi.” Subaşı, sevgilisiyle büyük aşk yaşadıklarını da sözlerine ekledi: “Çok büyük, inanılmaz bir şey yaptı benim için. Bana deli gibi âşık. Ben de ona âşığım.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler