Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı’nın Instagram Hesabından Paylaştığı Yılbaşı Pozu!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’nın Instagram Hesabından Paylaştığı Yılbaşı Pozu!

Şeyma Subaşı kırmızı mini elbisesiyle yine gündem oldu. YouTube kanalından yayınladığı videolarda şu sıralar adından sıkça söz ettiren Şeyma Subası, son olarak da kırmızı mini elbisesiyle verdiği yılbaşı pozlarıyla adından söz ettirdi.

Kırmızı mini elbisesiyle cesur pozlar verdi

Sosyal medya hesabını fazlasıyla aktif kullanan Şeyma Subaşı yaptığı paylaşımlarla adından çokça söz ettiriyor. Son olarak “Noel ruhu sezonu” notunu düşerek yakın zamanda YouTube kanalına yeni bir video yükleyeceğini duyurdu. Subaşı bu haberi verirken kırmızı göğüs dekolteli mini elbisesiyle fotoğrafını paylaştı. Subaşı bu paylaşımlarıyla takipçilerinin beğenisini topladı.

“Evli bir adamdan hamile kaldım”

Geçtiğimiz günlerde YouTube kanalında takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Subaşı, Melisa’ya hamile olduğu dönemde neler yaşadığını anlattı. Şeyma Subaşı  “Evli bir adamdan hamile kaldığım için, çok ünlü bir insandan dolayı olduğu için ve ben de öyle olmaya başladığım için tabii ki de merak edilen kadın, kız haline geldim. Ben de ünlü olmaya başladım.” Açıklamasını yaparken “Ünlüler dünyasına girdim” derken gülmesi takipçilerini fazlasıyla kızdırdı. Çoğu takipçisi Subaşının bu açıklamasına “Bir kadının kendine bunu yakıştırması ne kötü, rezalet diz boyu maharetmiş gibi de anlatıyor evli adamdan hamile kalmış” tepki gösterdi.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Şeyma Subaşı kırmızı mini elbisesiyle yine gündem oldu.
Şeyma Subaşı kırmızı mini elbisesiyle yine gündem oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler