Ana SayfaKültür ve SanatMüzikBilge Su: Adele Benim Kahramanım

İlgili Postlar

Bilge Su: Adele Benim Kahramanım

Son dönemlerde yıldızı parlayan isimlerden olan Bilge Su yeni teklisiyle büyük bir çıkış yakaladı. “Yaralı” adını taşıyan parçasıyla gençlerin favori şarkıcıları arasına giren Bilge Su “Adele benim kahramanın ve umudum oldu” açıklamasıyla başarısından duyduğu mutluluğu dile getirdi. İşte Bilge Su’nun yeni parçası hakkında merak ettiğiniz her şey…

Güçlü Sesiyle Dikkat Çekiyor

Lise yıllarından beri müzikle ilgilenen Bilge Su sonunda ilk teklisini yayınladı. Çıkış parçasıyla büyük bir ses getiren Bilge Su’nun güçlü sesi ve şarkılara kattığı duygu çok beğenildi. Dinleyicisinden tam not alan genç şarkıcı geçtiğimiz günlerde şarkısının akustik versiyonunu yayınladı.

“Yaralı” Çok Sevildi

“Yaralı” şarkısının akustik versiyonu ile müzik eleştirmenleri ve dinleyicilerden tam not alan Bilge Su, geçtiğimiz günlerde şarkısını kliplendirdi. Sevilen şarkının klip yönetmenliğini ise Gökhan Kalan ve Suat Kavukluoğlu’nun ortak yürüttü. Şarkının düzenlemesi Oğuz Çetiner’e, sözleri ise  Suat Kavukluoğlu’ya ait.

Bilge Su “Yaralı”

Bilge Su: Adele Benim Kahramanım

Küçük yaşlardan beri piyano ve şan eğitimi alan Bilge Su‘nun müzik tutkusu çok küçük yaşlarda başladı. İçindeki tutkuyu “Yaralı” parçasıyla ortaya çıkartan genç şarkıcı, insanın yaralarına rağmen hayatına yeniden başlayabileceğine inandığı bir dönemde müzik kariyerine adım atmanın sevincini taşıyor. Aldığı geri dönüşlerden mutlu olan Bilge Su duygularını “Yolculuğumda bana hayat hikayesiyle ilham veren en önemli kişi Adele’dir. Adele bana bir sanatçının özgür ve özgüvenli olması gerektiğini öğretti. Onunla ortak noktalarımız olması bana bu süreçte büyük güç kattı. Onu bir kahraman ve umut olarak görüyorum.” sözleriyle dile getirdi.

Bilge Su Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler