Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı, Kaldığı Otelden Üstsüz Poz Paylaştı

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı, Kaldığı Otelden Üstsüz Poz Paylaştı

Muğla’nın Bodrum beldesinde tatiline devam eden ünlü fenomen Şeyma Subaşı, konakladığı otelde verdiği üstsüz pozunu sosyal medya hesabının hikayeler bölümünden takipçileri için yayınladı. Detayları Haberimizde..

Şeyma Subaşı Son Paylaşımı Kısa Sürede Neden Kaldırdı! Ünlü Fenomen Ne Paylaşmıştı?

Şeyma Subaşı, Kaldığı Otelden Üstsüz Poz Paylaştı

Ülkedeki korona virüs salgını sebebiyle uygulanan karantina dönemini  kendi evinde geçiren fenomen Şeyma Subaşı, 1 Haziran tarihinde  seyahat kısıtlamasını kaldırılmasının hemen ardından tatil sezonunu Çeşme’ye bağlı Alaçatı mevkiinde açmıştı. Alaçatı’da küçük kızı Melisa ve İtalyan dj sevgilisi Guido Senia ile beraber yazın tadını çıkarmaya çalışan Şeyma Subaşı, şimdi ise Bodrum’da kalıyor.

Şeyma Subaşı Kimdir

Üstü Olmadan Bir Poz Yayınladı!

Her dönem takipçileri için paylaşımlar yapmayı ihmal etmeyen Şeyma Subaşı, Bodrum’dan da yazdan karelerini bol bol hesablarından yayınlamaya özen gösteriyor. Bu defa ünlü fenomen konakladığı otelde çekildiği üstsüz pozunu Instagram sayfasının hikayeler kısmından “sarı kalp” emojisi ile yayınladı.

“Yakında Görüşürüz Bebeğim”

Diğer yandan Şeyma Subaşı, geçen günlerde dj sevgilisi Guido Senia’yı İtalya’ya göndermeden önce çekilmiş bir pozunu da paylaşan Şeyma Subaşı, bu paylaşımına, “Üç ay on gün yan yana geçirdikten sonra ülkesine geri dönüyor ama umarım yakında görüşürüz bebeğim” mesajını yazmıştı.

İşte Şeyma Subaşı’nın Kaldığı Otelden Paylaştığı Üstsüz Pozu;

Şeyma Subaşı'nın Kaldığı Otelden Paylaştığı Üstsüz Pozu
Şeyma Subaşı’nın Kaldığı Otelden Paylaştığı Üstsüz Pozu

Şeyma Subaşı Bikini Şovu Yaptı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler