Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı: Benim İçin Daha Çok Çalış

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı: Benim İçin Daha Çok Çalış

Şeyma Subaşı, şu sıralar Ibiza’da tatil yapıyor ve düğün hazırlıklarıyla uğraşıyor. Subaşı, sosyal medya hesabından sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Şeyma Subaşı “Benim için daha çok çalış” paylaşımıyla yine gündem konusu oldu. Subaşı’na eleştiri yağdı. İşte Şeyma Subaşı’nın o paylaşımı;

Şeyma Subaşı Hamile mi?

Şeyma Subaşı hakkındaki hamilelik iddiasını güçlendiren ise genç kadının geçtiğimiz haftalarda geldiği İstanbul’da özel bir hastaneye gitmesi oldu. Maslak’taki hastanede kadın doğum uzmanına görünen Şeyma’nın içeriye hemşirenin dahi alınmasını istemediği öne sürüldü. Bu arada Subaşı, Acun Ilıcalı ile evlenmeden önce de kızına hamile kalmış ve Melisa dünyaya geldikten sonra Ilıcalı ile Fransa’daki bir düğünle evlenmişti.

İddialara göre Mısırlı milyarder Mohammed Al Saloussi ile aşkı tam gaz süren Şeyma Subaşı, bu kez de şok bir iddiayla gündeme geldi. Instagram’daki ‘We Wont Lie Mag’ isimli hesabın ortaya attığı iddiaya göre 30 yaşındaki genç fenomen hamile. Geçtiğimiz günlerde gittiği Dubai’de aşkının ailesiyle de tanışan Şeyma Subaşı’nın Haziran ayında Dubai’de nikah masasına oturacağı da dedikodular arasındaydı.

Şeyma Subaşı’dan Tatil Paylaşımları

Kalbimin Derinliklerinde Hissediyorum

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evleneceğini açıklamıştı. Bali tatilinin ardından Dubai’ye giden Subaşı, sevgilisinin ailesiyle de tanışmıştı. Subaşı şu sıralar sevgilisi ile İspanya’nın dünyaca ünlü turizm merkezi Ibiza’da tatil yapıyor.

Subaşı sosyal medya hesabından sevgilisi ile fotoğrafını paylaşarak “Seninle olacak her şey için çok heyecanlıyım. Seninle bir peri masalı yaşamak için sabırsızlanıyorum aşkım. Her şey mükemmel olacak. Kalbimin derinliklerinde hissediyorum” notunu düştü.

Şeyma Subaşı: Benim İçin Daha Çok Çalış

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Şeyma Subaşı’nın, bir süredir birlikte olduğu Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile aşkı tüm hızıyla devam ediyor.

Bu yılın başlarından beri Mısırlı milyarder Mohammed Al Saloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, sevgilisini her fırsatta övgüye boğuyor. Sevgilisi de onun için uçak kapatıyor, Miami’nin en güzel yerinden ev alıyor, Ibiza’da mükemmel bir tatil ayarlıyor. Çift, “peri masalı” dedikleri bu aşkı nikah masasına taşımaya hazırlanıyor.

Sevgilisini çalışırken çeken Şeyma Subaşı, “Yes my love, work harder for me please” (Evet aşkım, benim için daha çok çalış) diyerek herkesi şoke etti.

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı’dan boşandıktan sonra uzun süre nafakasıyla gündem olmuştu. Subaşı’nın bu paylaşımı sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler