Ana SayfaDedikoduÖzge Özpiriçci İmaj Yeniledi

İlgili Postlar

Özge Özpiriçci İmaj Yeniledi

FOX TV’de yayınlanan Kadın isimli dizide gösterdiği performansla yıldızlaşan Özge Özpirinçci, daha sonra Kıvanç Tatlıtuğ ile Bir Denizaltı Hikayesi isimli dizide rol almıştı. Yeni dizi için hazırlanan Özpirinçci, imaj yeniledi. İşte ünlü oyuncunun yeni imajı;

Özge Özpirinçci, “Estetiğin Var Mı?” Sorusuna Ne Cevap Verdi?

Daha önceki ropörtajlarında güzelliği hakkında, Sadece her sabah 10 dakika yüz yogası yaptığını açıklayan Özge Özpirinçci, Pelin Kaya’nın “estetiğin var mı?” sorusuna yanıt verdi;

“Botoks estetikten sayılmıyor galiba, o yüzden estetiğim yok. Çeneme botoks yaptırıyorum, diş sıkma problemim olduğu için. Boyun kaslarım çok çıkıyor, o yüzden botoks yaptırıyorum.”

“……Alnıma bir kere botoks yaptırdım. Çok komikti. Komedi dizisinde oynuyordum. Aşırı mimikli biriyim ama o zaman sadece kaşlarımı oynatabiliyordum. Kendime o kadar kızdım ki… “

Özge Özpirinçci: “Bazen Sinir Oluyorum”

“……Mesela bazen tek gözüm yorgunluktan ya da uykusuzluktan çok küçülür, onu görünce sinir oluyorum. ‘Acaba gözümü açacak bir şey var mı?’ diye düşünüyorum.

Son Dakika … Özge Özpirinçci ‘nin Evi Polis Baskını Yedi…

“…..İnsan kendini sürekli ekranda gördükçe kurulmaya başlıyorsun. ‘Benim sol gözüm mü küçük?’, ‘Benim ağzım mı yamuk?’ falan diye kendi kendine düşünüyorsun.”

Özge Özpiriçci İmaj Yeniledi

Çekimleri Cunda Adası’nda devam eden dizinin çekimleri sona erdi. Bu haberi ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ilan etti. Dizinin 2021 yılı içerisinde Netflix‘te yayınlanacağı belirtilirken, yeni bir dizi için kamera karşısına geçmeye hazırlanan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci de imaj tazeledi.

Hakan Bonomo’nun senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini de son olarak Kırmızı Oda’nın yönetmenliğini yapan başarılı isim Cem Karcı’nın üstlendiği Netflix dizisi İlk ve Son’da rol alacağı öğrenilen Özpirinçci, saçlarının yeni halinin Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Özge Özpirinçci’nin paylaşımına kısa sürede çok sayıda yorum yağdı. Hem hayranları hem de yakın arkadaşları tarafından güzel dilekler alan Özpirinçci’nin paylaşımına yorum yapanlardan biri de Aşk Yeniden dizisinde beraber rol aldığı Buğra Gülsoy oldu.

Özge Özpirinçci kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler