Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı Acun Ilıcalı Kavgasından Sonra Kübra Açıl'a Patladı

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Kavgasından Sonra Kübra Açıl’a Patladı

Bodrum’da eski eşi Acun Ilıcalı ile herkesin içinde gerildiği iddia edilen Şeyma Subaşı sinirini ablası Kübra Açıl’dan çıkardı. İddialara göre Acun Ilıcalı’nın kanalında çalışan ve eski eniştesiyle arası da epey iyi olan Kübra Açıl kardeşi Şeyma Subaşı ile telefonda kavga etti. Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı kavgasından sonra Kübra Açıl’a patladı. İşte detaylar;

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Kavga Mı Etti?

Şeyma Subaşı’nın, 2018 yılında boşandığı Acun Ilıcalı ile kızı Melisa’nın velayeti ve nafaka ücreti nedeniyle Bodrum’daki bir mekanda tartıştığı ileri sürüldü.

Bodrum’da tatil yapan Şeyma Subaşı, önceki gün eski eşi Acun Ilıcalı ile bir mekanda bir araya geldi.

Ancak iddiaya göre ikili arasında gergin anlar yaşandı. Snob Magazin’in haberine göre; Subaşı, herkesin içinde Ilıcalı ile kızı Melisa’nın velayeti ve nafaka konularını tartıştı.

Şeyma Subaşı’nın eski eşine sesini yükselttiği ileri sürüldü. Yaşananların ardından Acun Ilıcalı’nın mekanı terk ettiği iddia edildi.

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Kavgasından Sonra Kübra Açıl’a Patladı

Şeyma Subaşı şu sıralar çok gergin. Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da bir ortamda eski eşi Acun Ilıcalı ile nafaka ve kızının kimin yanında kalacağı konusunda gerilim yaşadığı konuşulan Subaşı bu sefer de ablasıyla kavga etti.

İddialara göre; Şeyma Subaşı eski eşinin kanalında çalışan ablası Kübra Açıl ile telefonda bağıra çağıra kavga etti. Şeyma Subaşı’nın ablasına “Hayatıma kimse karışamaz” diye bağırdığı iddiaları sosyal medyada yer aldı.

Acun Ilıcalı ile yakın arkadaş olan Açıl’ın kardeşini özel hayatı nedeniyle uyardığı da gündeme geldi. Takvim’in haberine göre; Subaşı ise ablasına “Sen kim oluyorsun?” diyerek kızdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler