Ana SayfaDedikoduKoronavirüse Yakalanan Demet Özdemir'in Sağlık Durumu

İlgili Postlar

Koronavirüse Yakalanan Demet Özdemir’in Sağlık Durumu

Geçtimiz hafta koronavirüse yakalandığını açıklayan Demet Özdemir’in sağlık durumu ne? Ünlü oyuncu bir kez daha test yaptırdı. Demet Özdemir iyileşti mi? İşte Demet Özdemir’in sağlık durumu hakkında son detaylar;

Düğün Öncesi Korona Olan Demet Özdemir’den Siyah Beyaz Paylaşım

Şimdilerde dinlenen Demet Özdemir’den yeni bir paylaşım geldi. Güzel oyuncu, yemek sırasında verdiği pozu siyah-beyaz olarak paylaştı. Ünlü ismin paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Hastalığı Ağır Geçti

Koronavirüs vakaları yeniden yükselmeye başladı. Virüs, televizyon ve sanat dünyasının ünlü isimlerinden de pek çok kişiye bulaştı. Bu isimlerden biri de şarkıcı Oğuzhan Koç ile evlilik hazırlığı yapan oyuncu Demet Özdemir olmuştu. Geçtiğimiz hafta test sonucunun pozitif çıktığını açıklayan ve hastalığı ağır atlattığını belirten Özdemir’den haber var.

Koronavirüse Yakalanan Demet Özdemir’in Sağlık Durumu

Karantinası biten ve iyileşen 30 yaşındaki oyuncu, önceki gün yeniden test yaptırdı ve sonucunun negatif olduğunu öğrendi.

Demet Özdemir kimdir?

Hastalığa yakalandığını sosyal meyda hesabından yaptığı paylaşımla duyuran ünlü isim, şu ifadeleri kullanmıştı:

3 yıldır hiç olmamıştım ama koronaya yakalandım. Ertelenen hiçbir şey yok öncelikle onu belirtmek isterim. Ben biraz ağrılı ve ağır atlatıyorum ama tedavim devam ediyor. Yakında iyileşip geri dönüyorum. Lütfen dikkat edin. Beni merak eden, adıma üzülen, arayan soran herkese çok teşekkür ediyorum. Sizi seviyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler