Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı: Acun bana 'fazla akıllısın' diyor

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı: Acun bana ‘fazla akıllısın’ diyor

Şeyma Subaşı: Acun bana ‘fazla akıllısın’ diyor. Şeyma Şubarı’dan çarpıcı açıklamalar. Özel bir dergiye röportaj veren Şeyma Subaşı, hakkında merak edilen ve bilinmeyenleri anlattı. Detaylar haberimizde…

Acun Ilıcalı gündüz Alper Baycın’ın cenazesine gitti, akşam da Şeyma Subaşı’nın partisine!

Şeyma Subaşı’dan samimi açıklamalar

Şeyma Subaşı, özel bir derginin için Mardin’de gerçekleşen çekimlerde objektif karşısına geçip poz verdi. Subaşı, dergiye verdiği röportajda samimi açıklamaları ile dikkat çekti. Eşi Acun Ilıcalı ile olan ilişkisini de anlatan Şeyma Subaşı’nın dikkat çeken röportajından bazı kısımlar şu şekilde:

Şeyma Subaşı Kimdir?

Size “ruh ikizisiniz” diyebilir miyiz?

Kesinlikle diyebiliriz.

Melisa’ya kardeş istiyor musun?

En az 2-3 sene sonra düşünebilirim. Aslında ikinci çocuktan biraz da korkuyorum. Acun’un dört kızı var ve “erkek istiyor” lafları her zaman gündemde biliyorsunuz. Ama bu benim meselem olmadı hiç. Acun tabii ki erkek ister tüm erkekler gibi ama ben yine de kızım olsun isterim. Erkek çocuklarından çok korkuyorum. Melisa o kadar uysal ve güzel huylu bir çocuk ki. Şımarık değil, laftan anlar, yapma dediğimi yapmaz. Belki de bu yüzden başka çocuk fikri biraz zor geliyor bana.

Acun Ilıcalı kimdir?

Melisa çok pozitif bir çocuk. İyi ve vicdanlı biri olsun diye uğraşıyorum. “Anniş neden bizimle fotoğraf çektirmek istiyorlar?” diyor mesela. Ben de hemen cevabı yapıştırıyorum: “Kızım biz iyi insanlarız, gülümsüyoruz ya, bu yüzden bizi çok seviyorlar ve fotoğraf çektiriyorlar.” “O zaman hep böyle olalım anniş” diyor. Ne kadar güzel değil mi? Oyuncak almadım diye ağlayan bir çocuk da değil çok şükür. Hediyelere boğmak yerine, mutlu çocuk yetiştirmek önemli. “Paramız bugün yok, anne-babanın çalışması gerekir” diyorum, anlıyor. Hayattaki her türlü zorluğu da öğrensin istiyorum.

Aşkı tarif etsen ne derdin?

Aşkın ömrü en fazla 3 yıldır. Bütün bilim adamları da söylüyor zaten. Sonrasında sevgi ve saygıya dönüşüyor. Acun’la sürekli birlikte olmadığımız için birbirimizi çok özlüyoruz. Bir araya geldiğimizde ise çok kaliteli zaman geçirmenin yanı sıra, birlikte çok güzel paylaşımlar yakalıyoruz. Bu da bizim aşkımızı ve sevgimizi uzun tutuyor. 1 senedir evliyiz ama 9 senedir birlikteyiz.

Evlilik aşkı öldürür mü?

Evlilik aşkı öldürmez ama şekil değiştirir diye düşünüyorum. Las Vegas’ta ablam, ben, Acun birlikteydik geçenlerde. Biz tartışıyoruz, ablam da diyor ki; “Şeyma tartışmalarınız bile o kadar tatlı oluyor ki”. Komik sataşmalarımız var ama asla büyük bir kavga etmeyiz. Acun “bir ipte iki cambaz gibiyiz” diyor. Bir de “fazla akıllısın, seninle uğraşmak zor” diyor bana.

“Var mısın Yok musun”la hem bizim hem de Acun Ilıcalı’nın hayatına hızlı bir giriş yaptın. Var mı özel bir anın yarışmaya dair?

Yarışmaya ben başvurmadım, Acun üniversiteye geldi. Beni görmüş ve katılmamı istedi. Acun bana, “Üniversiteye gelip ben seni kazandım, Var mısın Yok musun’a geldin sen beni kazandın” der.

Yarışma programı sunmayı hiç düşündün mü?

Herkesin beklentisi bu… Bu bana çok kolay ve klasik geliyor. “Kocanın kanalı var, niye bir şeyler yapmıyorsun” diye soruyorlar. İstersem 5 saat program yaparım. Ama ben bunu istemiyorum. Tercih etmediğim için TV’de değilim, orada mutlu olmayacağımı biliyorum çünkü.Paranın nasıl harcanması gerektiğini iyi biliyorum

Alışverişe çok para harcıyor musun?

Bir tek alışverişe para harcıyorum desem… Çok para harcadığımla alakalı sözler ediliyor. Hayır, öyle değil. Ben paranın nasıl harcanması gerektiğini gayet iyi biliyorum. Kendime yatırım yapıyorum, güzel geziyorum, eğleniyorum, öğreniyorum. Para bir araç ve ben en doğru şekilde kullanıyorum.

Estetik yaptırdın mı?

Diş etlerimde sorun vardı. Çok büyüktü ve dişlerimin üzerini kapatmıştı. Dudaklarım içeride kalıyordu. Diş eti ameliyatı olduğum zaman bu bozukluklar gitti. Dudaklarım ortaya ve öne doğru çıktı. Bıçak altına yatmaksa estetikten anladıkları, diş eti dışında yaptırmadım. Dudağıma dolgu, kaşımın üstüne ise botoks yaptırıyorum. Çok güldüm, bu ara badem gözü ameliyatı olduğum konuşuluyor. İlk kez böyle bir şeyi duyuyorum.

Survivor”a katılmayı düşünür müsün?

Sporcu bir ailede yetiştiğim için, küçük yaşlardan beri erkek gibiyim. Acunlarla futbol oynayan, Çeşme’de futbolcularla voleybol maçına çıkacak kadar cesur biriyim. Erkek egemen sporlara bayılırım. Ama “Survivor” tam bir deli işi. Açlar, tuvaletleri yok, yalnızlar. Bununla birlikte inanılmaz bir hırsları var. Yarışırken kollarını koparıyorlar, umurlarında değil. Askerlik gibi ama ben yapamam.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler