Ana SayfaÜnlülerMiss Turkuaz Top Model 2017 birincisi Dilan Oktaş'ın tacı ve unvanı geri...

İlgili Postlar

Miss Turkuaz Top Model 2017 birincisi Dilan Oktaş’ın tacı ve unvanı geri alındı!

Miss Turkuaz Top Model 2017 birincisi Dilan Oktaş’ın tacı ve unvanı geri alındı! Dilan Toktaş, şok yaşadı. 2017 birincisi Dilan Oktaş’ın Miss Turkuaz Top Model şartnamesine uymadığı gerekçesi ile tacı ve unvani geri alındı! Detaylar haberimizde…

Dilan Oktaş kimdir?

Miss Turkuaz Top Model 2017 birincisi Dilan Oktaş’ın tacı ve unvanı neden geri alındı?

Geçtiğimiz yıl Almanya’da düzenlenen Miss Turkuaz Top Model 2017 yarışmasına katılarak birinci seçilen Dilan Oktaş’a büyük şok. Tacı ve unvanı geri alındı. Miss Turkuaz Organize Komitesi başkanı Yıldıray Cengiz, konu hakkında basına yazılı bir açıklama gönderdi.

Miss Turkuaz Organize Komitesi başkanı Yıldıray Cengiz’in açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

Miss Turkuaz Top Model şartnamesine uymaması nedeniyle Miss Turkuaz Top Model 2017 unvanı ve tacı geri alınmıştır. Üzülerek gördük ki, 4 Kasım 2017 tarihli ‘Top Model Turkuaz 2017’ seçilen Dilan Oktaş aksi durumda diskalifiye olma riski yönünde uyarılarımıza rağmen, imzalayarak kabul ve teyit ettiği Miss Turkuaz Top Model şartnamesine defalarca aykırı davranış sergilemiştir. Örneğin fotoshooting ve manken olarak yer aldığı defileyi hiç bir şekilde tarafımıza bildirmemiştir. Bundan dolayıda diskalifiye etmekten başka seçeneğimiz yok. Buna karşılık jürimiz tarafından kendisine verilen unvan ve tacı, Miss Turkuaz Top Model komitesi kararıyla geri almış bulunuyoruz. Pek çok kurum ve kuruluşun katkılarıyla ve önemli bir mali bütçeyle hazırlanan Miss Turkuaz Top Model yarışmasının katılım şartları ve şartnameye, uyulmasını bekleriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler