Ana SayfaDedikoduSeyhan Soylu'dan Ebru Gündeş ve Bahar Candan Hakkında Bomba İddialar

İlgili Postlar

Seyhan Soylu’dan Ebru Gündeş ve Bahar Candan Hakkında Bomba İddialar

Geçtiğimiz Şubat ayında aşk yaşadıklarına dair haberlerle gündeme gelen Ebru Gündeş ile Kuzey Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw’ın nikah masasına oturduğu ve Ebru Gündeş’ in hamile olduğu iddiaları magazin gündemini uzun bir süre meşgul etmişti.

Genel Yayın Yönetmenliğini Savaş Kalafat’ ın üstlendiği, Moderatörlüğünü Seyhan Soylu ve Gökay Kalaycıoğlu’ nun paylaştığı Al Sana Haber masası yorumcularından Gazeteci Tayyar Işıksaçan, bugün Ebru Gündeş ile görüşmelerine istinaden yaptığı açıklamalarla bu iddialara son noktayı koydu. Seyhan Soylu’dan Ebru Gündeş ve Bahar Candan hakkında bomba iddialar geldi.

Seyhan Soylu’dan Ebru Gündeş ve Bahar Candan Hakkında Bomba İddialar

Ancak bugün stüdyoda bulunmayan Seyhan Soylu, yayına bağlanarak Ebru Gündeş’ in sevgilisi Kuzey Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile ilgili bir başka gerçeği ortaya çıkardı.

Masa yorumcusu Gazeteci Hakan Solaker, pek çok dedikoduyla gündeme gelen Ebru Gündeş için “Ebru Gündeş’i hepimiz çok yakından tanıyoruz. Ebru Gündeş 47 yaşında. Ben hamile olduğu haberlerine inanmıyorum. Ama ondan önce bizim ortaya çıkarmamız gereken Rassan ile evlenip evlenmediği. Sanmıyorum ikinci bir çocuğu istediğini.” yorumunu yapınca Tayyar Işıksaçan edindiği bilgiler ışığında bir açıklama yaptı.

Işıksaçan “Şimdi bu söyleyeceklerim kulaktan dolma, birilerinin aktarmasıyla falan değil. Ben zaman zaman dostluklarımıza binaen, gazeteci kimliğimi kullanmadan bazı muhabbetler gerçekleştiririm. Bu muhabbetin bir kısmının aktarılmasının iznini aldığım için de aktaracağım.

Bir, Ebru Gündeş hamile değil. İki, Ebru Gündeş evlenmedi ama evlenirse kimseden saklayacak hali yok. Çünkü bekar bir kadın. Üç, evet birlikteler. Dört, Ebru Gündeş’ in eski eşiyle Rassan’ ın ne ailelerinin ne de Rassan’ ın bir ortak dostlukları söz konusu değil. Beş, Reza’ nın Ebru Gündeş üzerindeki bütün yaptırımları, nikah akitleri bittiği gün itibariyle bitmiştir. Bu söylediklerimi Ebru Gündeş bir basın beyanatı veriyormuş gibi kabul edebilirsiniz” diyerek Gündeş ile ilgili dedikodulara son noktayı koydu.  

Geçtiğimiz aylarda, Al Sana Haber masasında yorumculuk yapan Bahar Candan programda, Ebru Gündeş’ in sevgilisi Rassan ile sevgili olduğunu ifşa etmişti. Tayyar Işıksaçan’ ın açıklamaları ardından rahatsızlığı nedeniyle programa katılamayan Seyhan Soylu, canlı yayına bağlanarak Kuzey Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ve Bahar Candan ile ilgili bir gerçeği ifşa etti. Deyim yerindeyse bombayı patlattı.

Seyhan Soylu “Şimdi iki olayı ilk defa sizinle paylaşacağım. Birincisi Rassan Ebru ile beraberken, her iki tarafı da yani hem Bahar’ ı hem de Ebru’ yu idare ediyordu. Ben Ebru Gündeş’ i çok severim ama Rassan’ ın babası yapmış olduğu ticaret nedeniyle Reza ile tanışıyorlar.

İkincisi; Ebru Gündeş, Rassan ile birlikte ama evlenmedi. Ebru, çocuğuna da bir kardeş yapmaz. Çünkü sütten dili yandı. Ebru Gündeş, Türk örf ve adetlerini bilir. Evlenmeden hamile kalarak kendini sansasyonların içine atmaz. Ama sevgilisi için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Bizim Bahar 2 aylık hamileydi Rassan’dan.  Doktora da ben yönlendirdim. Dubai’deki evini de Rassan tuttu. Ve aynı ilan-ı aşkları Bahar’a da yapıyordu.” diyerek yine magazin gündemine bomba gibi düşecek bir olayı ifşa etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler