Ana SayfaDedikoduAleyna Kalaycıoğlu'ndan Samimi Açıklamalar

İlgili Postlar

Aleyna Kalaycıoğlu’ndan Samimi Açıklamalar

Katıldığı Survivor yarışmasıyla tanınan Aleyna Kalaycıoğlu, önceki gün Vadistanbul’da görüntülendi. Tek başına alışveriş turuna çıkan Aleyna Kalaycıoğlu’ndan samimi açıklamalar geldi. İşte o açıklamalar;

Acun Ilıcalı’yı Sinirlendiren Açıklamalar

 Aleyna Kalaycıoğlu ve Aleyna Çalışkan itiraflarıyla sosyal medyada çok konuşuldu. İkili biraları çantalarına atarak yarışmaya gittiklerini ve yakalandıklarını itiraf etti.

Acun Ilıcalı o dönem yarışmacılara şu sözlerle tepki göstermişti:

Ummadığımız ve üzüldüğümüz bir gelişme oldu. Eşitlik ilkesinin bozulduğunu ve tahmin etmediğimiz gelişmeler olduğunu öğrendik. Survivor birinci planda yarışmacılara duyduğumuz güven üzerine kurulu. Biz polis dedektifi gibi yarışmacılarımızın peşine düşmüyoruz. Ancak kurallarımız var ve bunların bazı yarışmacılar tarafından delindiğini gördük. Aleyna Kalaycıoğlu ve Aleyna Çalışkan yarışma kuralları dışında bazı maddeler temin ettiler. Bunları da sakladılar.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu İtiraf Etti

Aleyna Kalaycıoğlu’ndan Samimi Açıklamalar

‘Beceremedim’ adlı single çalışmasını müzik everlerin beğenisine sunan Aleyna Kalaycıoğlu, “Şarkım çıkar çıkmaz çok güzel mesajlar aldım, yorumlar beni çok mutlu etti. Yeni şarkılar gelecek, arabesk bir şarkı söylemek istiyorum” dedi.

Mili futbolcu Cengiz Ünder ile aşk yaşadığı yönünde basına yansıyan iddialara cevap vermeyen Kalaycıoğlu, basın mensuplarına teşekkür ettikten sonra gözlerden uzaklaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler