Ana SayfaDedikoduAleyna Kalaycıoğlu'ndan Survivor İtirafları

İlgili Postlar

Aleyna Kalaycıoğlu’ndan Survivor İtirafları

Aleyna Kalaycıoğlu geçtiğimiz gün röportaj verdi. Aleyna Kalaycıoğlu’ndan Survivor itirafları geldi. İşte o röportaj;

Bütün o yorgun süreçlerin sonucu olarak oraya varınca var olan his neydi?

 En büyük hayalim son 4’e kalmaktı. Evet, şampiyonluk vardı ama 30 kişiye yakın insan elendi. Birleşmeden önce son 10’a kalsam dahi iyi diyordum. Birleşmeden sonra ekstra bir öz güven geldi bana ve kendime “Benim hiç kimseden hiçbir eksiğim yok. Neden kendimi sıkıyorum böyle? Son 4’e kalıp o koltuğa oturacağım” dedim.

O koltuğa oturmak birinci olmak gibi bir duygu.

 Şu duygu çok iyiydi. Biz hiçlikten çıktık ve bir anda uçağa bindik. Hayal gibi. Yaşadığım o gün benim için büyük bir hayaldi.

Nasıl geçti o gün?

 Uçağa bindik. Bir anda herkes, herkesle iyi geçinmeye başladı o son 4’e kalmanın verdiği mutluluk ile. Odalarda tutulduk zaten. Bir de uçaktan indikten sonra korudular bizi göstermiyorlardı. Adadan çıkmışız zaten herkes şoka girdi. Manzarası, o konuşmalar, o hisler… Hiç unutulmaz. İnanılmaz büyük bir anı benim için.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu İtiraf Etti

Neticede yarışmadan çıktıktan sonra yarışmanın etkisiyle var olan ve büyüyen bir kitlenin yönetimini bir insan nasıl öğreniyor? Etkileşim kurarak mı anlıyorsun? Aleyna fanları ile bağın nasıl?

 Fanlarımı çok seviyorum. Aslında hepsi kardeşim yaşındalar ve kardeşim gibi görüyorum hepsini. Beni örnek alıyorlar, bunu biliyorum. “Aleyna abla ne giydin? Aleyna abla nereye gittin? Aleyna abla hangi ojeyi sürdün?” DM kutum sürekli bu tür sorular ile dolu. Tabii ki ben de hepsine cevap veremiyorum. Zaman zaman story’ler atıyorum, jest’ler yapıyorum. İnşallah şubat sonunda bir buluşma yapacağım hepsi ile. Covid var ama maske ile sarılmayı düşünüyorum. O fanlık sevgisi çok ayrı bir şey. Ben de bir Rihanna fanıydım. Oradan hissediyorum. İnşallah şubat sonu görüşürüz hep birlikte. Hepsini çok seviyorum.

Yarışma bittikten sonra şarkı çıkardın. Kendini neye dönüştürmeyi düşünüyorsun? Bu alanda mı ilerleyeceksin yoksa oyunculuk gibi farklı alanları da deneyecek misin? Hayata karşı ne beklentin var?

 Benim hayatım, geçen sene değişti. Ben çok farklı bir yolda ilerliyordum. Yurt dışında okumak için senelerimi verdim. IELTS’ler, TOEFL’ler, krediler çekildi. Annem burada arabasını sattı, benim okuluma yatırdı. Tamamen kızına yatırım yapan bir kadın vardı benim hayatımda ve Cansu’nun durumu da ortada. Bunun üstüne ben de zaten hep bir sorumluluk duygusu vardı. Annem babam ayrıldı. Bu konulara çok girmek istemiyorum ama hep böyle travmalı bir çocukluk geçirdim. Üstüne Cansu’nun bu olayı… Çünkü doktor hatası yüzünden olmuştu. Annem tek başına mücadele ederken benim için hayatını çok büyük bir riske attı. “Senin okumanı istiyorum, başlarım mala mülke.” dedi annem. Evini sattı, arabasını sattı. Benim için 2 varlığını sattı. Sırf ben dil öğreneyim, hedeflerime ulaşayım diye. Ben oradayken bu sorumluluğu hiçbir zaman bırakmadım. Çok arkadaşım var orada gidip geri dönen. Çalıştım, burs kazandım, istediğim bölüme girdim. Sonra kışın pandemideyken Türkiye’ye geldim. Online derslerimi yaparken Survivor’a başvurdum. 10 tane elemeden geçtim ve seçildim. Şunu fark ettim; insanlar bu medya sektörüne girebilmek için ömrünü veriyor. Benim finalde ayağıma kadar teklif geliyor. Oyunculuk anlamında değerlendirelim, derslere başla bir görelim diyorlar. Ben bunlara nasıl hayır diyeyim? Çok genç yaşta içimde geliştirebileceğim bir Aleyna varsa ben şu an bunlara hayır diyemem. Ama sanırım hayatımın en değişik ve en heyecanlı zamanlarını yaşıyorum. Müzik alanında ilerlemek istiyorum. Eğer kendimi keşfedebildiğim farklı yerler çıkarsa oradan da ilerlerim. Hayat bu sonuçta.

Pandemide geldin ve online devam ediyorsun. O sırada Survivor’a başvurdun. Annen bir şey demedi mi?

 Annemlere çok yansıtmadım. Ben gidene kadar kimse bilmiyordu. Sonlara doğru annem ve kardeşime söyledim. Hatta ailemden birkaç kişi küstü bana.

Sence neden seni seçtiler? 

Farkındalık yaratmak önemli. Enerji olabilir.

O görüşmelerde ne kattın?

 Sanırım orada uçak mühendisliği okumam çok dikkat çekti. Çünkü orada katılan herkes BESYO, voleybol hakemi, antrenör gibi spora bağlı idi. Ben burslu voleybol oynuyordum. Amerika’da uçak mühendisliği okuyorum deyince bir baktılar ne oluyor diye. Ben, onun çok büyük bir kapı açtığını düşünüyorum. Bu yurt dışı yolu, bana böyle bir kapı açtı. Ben normalde İstanbul Üniversitesi’nde okuyorum deseydim belki bu kadar farkındalık yaratmazdı.

Normal hayatında da insanları sosyal anlamda etkiler misin?

İnsanlar, bana hep ön yargılı yaklaşıyor.

Neden?

 Burnu havada, soğuk derler bana. 3 gün önce bir ortama girdim. Orada daha önce gördüğüm birisi, bir diğerine benim için çok soğuk bir kız diyor ve o da bunu ağzından kaçırıyor. Ben de bir düştüm. Ben mi soğuğum? Bu arada sevmediğim insana karşı yine çok soğuk olmam. Bana çok kötü bir şey yapmadığı sürece hep sıcakkanlıyım ama aslında soğuk olmak gerekiyor.

Vaktin nasıl geçiyor?

 Yarışmadan çıktıktan sonra 6-7 ay kendime gelemedim. Evden çıkmak istemiyorum, insanların içine gitmek istemiyorum, yoruluyorum, sürekli bir uyku hali. Çünkü orada özgürlüğün yok. 7’de uyandırılıyorsun, çantanı alıp safariler ile oradan oraya gidiyorsun, oyun öncesi bekliyorsun… 6 ayım sıfır özgürlükle geçti. Bir anda o süreçten çıkınca da uyumak istiyorum, Yemek istiyorum. Survivor öncesindeki Aleyna, çok daha düzenli ve spor aşığıydı. Şu an spora o kadar zorla gidiyorum ki. Ben, Amerika’dayken saat 7’de kalkıyordum her gün kardiyo yapıyordum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler