Ana SayfaÜnlülerŞevval Şahin Yine Gündemde: Transparan Elbisesi ile Işık Saçtı!

İlgili Postlar

Şevval Şahin Yine Gündemde: Transparan Elbisesi ile Işık Saçtı!

Bundan 5 sene önce 2018 senesinde Miss Turkey güzellik yarışmasında 1. olan Şevval Şahin, lüks bir yerde sevdikleri ile birlikte yeni yaşını kutladı. Instagram profilinde paylaştığı iddialı pozlarla bilinen Şahin’in kırmızı elbisesi çok konuşuldu.

şevval şahin denizde

Instagram’da Tam 438 bin Takipçisi Var

şevval şahin siyah elbiseli

Günümüzde popüler isimlerin Instagram hesaplarında yoğun bir takipçi kitlesi oluyor. Şevval Şahin de bu isimlerden biri! Tam olarak 438 bin seveni var.

Aşk Hayatıyla da Gündemde

şevval şahin sahilde

Kısa bir süredir işletmeci iş insanı Murat Kazancıoğlu ile ilişkisi olan Şevval Şahin’in son gönderilerine hayranlarından “Harikasın”, “çok güzelsin”, “fiziğin kusursuz”, “mükemmel bir kadınsın” gibi yorumlar geldi.

İşte Şevval Şahin’in Güncel Instagram Paylaşımları ve Olay Elbisesi…

şevval şahin poz veriyor

Instagram paylaşımları da gözlerden kaçmıyor. Günlük paylaşımları ile bile büyük beğeni sayısına sahip!

Kırmızı elbisenin her bir detayı tüm kullanıcılar tarafından büyük beğeni topladı. Herkes bu elbiseyi kimin tasarladığını ve diktiğini konuşuyor. Şevval Şahin’in kusursuz fiziği ile daha da güzel görünen elbisenin görüntüleri de sosyal medyada sayısız beğeni aldı.

Kırmızı elbise

Elbisenin gizli göğüs dekoltesi de çok sevildi. Birçok kullanıcı “Şevval Şahin ne giyse yakışır!” yorumunu yapmaktan kendini alamadı.

kırmızı elbiseli şevval şahin

Ayakkabı seçimi de elbisesi ile uyumluydu. Yüksek topuklar ve dantel detaylı elbisenin muhteşem uyumunu herkes görmüş oldu.

kırmızı elbiseli bir şevval şahin

Makyajı da es geçmek olmaz. Güzeller güzeli Şevval Şahin’in yüz şekline en uygun makyaj seçimi yapılmış, genç model adeta gece boyunca ışıldamış doğrusu!

poz veren şevval şahin

Transparan etek detayı da gözlerden asla kaçmıyor. İkonik bir elbise!

 

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler