Ana SayfaÜnlülerGenç oyuncu yaşamına son verdi!

İlgili Postlar

Genç oyuncu yaşamına son verdi!

Ekranların sevilen yüzü Merve Kayaalp, yaşadığına son verdi. 36 yaşındaki oyuncu, babası (Rıza Kayaalp) tabancayla kendini vurdu.

Merve Kayaalp, ‘Sakarya Fırat’, ‘Küçük Kıyamet’, ‘Şeref Meselesi’ ve ‘Savaşçı’ gibi dizilerde rol alarak yerine adını duyurmuştu. Son olarak ‘Savaşçı’ dizisinde ‘Aslı’ karakterini canlandıran oyuncu, hayranlarının beğenisini oldukça kazanmıştı.

Ancak, oyuncunun özel hayatında yaşadığı sorunlar nedeniyle bunalıma girildiği iddia edildi. Oyuncunun, arkadaşı ile barışmak için çabaladığı ancak başarılı olamadığı öne çıktı.

Oyuncunun intiharı, Muğla’nın Dalaman ilçesinde meydana geldi. Oyuncunun babası Rıza Kayaalp’in cezaevinde kaldığı, evde kimse olmadığı ve babasına ait ruhsatlı tabanca ile kendini vurduğu belirtildi.

Silah sesi duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, oyuncunun olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Oyuncunun cesedi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

Oyuncunun bu intihar haberi, yedilerini ve sanat camiasını yasa boğdu. Oyuncunun arkadaşları ve meslektaşları, sosyal medya üzerinden başsağlığı yayınlarını yayınladı.

 

Merve Kayaalp
Merve Kayaalp

Oyuncunun cenazesinin ne zaman ve nerede yapılacağı henüz belli değil. Oyuncunun ailesi ve yakınları, büyük bir acı yaşadıklarını belirterek, basından saygı beklediklerini ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler