Ana SayfaÜnlülerŞevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral'dan Açıklama

İlgili Postlar

Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral’dan Açıklama

2018 Türkiye güzeli Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral Bebek’te görüntülendi. Çiftin verdiği parti sonrası kendisi dahil 10 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine büyük tepki almıştı. Yiğit Marcus Aral, “İki dizide oynayan kendini tıbbi profesör zannediyor. Bize ahkam kesiyorlar. Herkes kendinden sorumlu” dedi.

Şevval Şahin kimdir?

Bizi Rahat Bıraksınlar

Yedikleri yemek çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral haklarında söylenenlere yanıt verdi. Yiğit Marcus Aral;

“Siz ayıp ediyorsunuz. Yüzümüze gülüp, sırttan bıçaklamak gibi oluyor bu. İki üç dizide oynamış kim varsa Instagram’dan bize sallıyor. İşin aslı şu; Bizim partimizde, bizim yakın grubumuzda korona olan yok.Genel olarak o haftalarda olan ve bizim tanıdığımız “5 veya 10 kişi korona oldu “diye konuşuluyor. Bunu kimse “Ben pozitifim” diye boynuna asmıyor zaten. Yani benim doğum günüme gelip de 10 kişi korona kapmış gibi bir şey yok.

Gidip milletvekili 1500 kişilik düğün yapıyor, gitsinler onu konuşsunlar. Ayasofya Camii’sine gelen 80 bin kişinin kaçı koronaya yakalanmış, onu konuşsunlar. Bizi rahat bıraksınlar. Biz yasa dışı bir şey yapmıyoruz. Normal doğum günü partisiydi. Evdeydik, mekanda da değildik. Bu tip şeyler normal. Benim hiçbir şeyim de yok. Sonuçlarım negatif. Sağlığımız yerinde” dedi.

Estetikli Güzelimiz Miss World’de Dereceye Giremeyince Ateş Püskürdü!

Şevval Şahin: O isimleri Tanımıyorum

Yaptığı açıklama sonrası Demet Akalın, Burcu Kıratlı gibi ünlü isimlerin eleştirilerine maruz kalan Şevval Şahin,  “Önemsememek değil. Ben sözlerimde herkes değil, maksimum 10 kişi koronavirüs oldu dedim. O isimleri de tanımıyorum, bilmiyorum. Gerçekten ne dediler okumadım bile” dedi.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler