Ana SayfaDizilerŞevkat Yerimdar 10. Bölüm Fragmanı

İlgili Postlar

Şevkat Yerimdar 10. Bölüm Fragmanı

Şevkat Yerimdar 10. bölüm fragmanı için resmi paylaşım geldi. Yayınlanan fragman ile birlikte yeni bölümde yaşanacaklar hakkında bilgi elde edilirken, Cuma akşamı yayınlanacak olan dizi, yeniden gündemde yer almayı başardı.

Şevkat Yerimdar 10. Bölüm Fragmanı – Yeni Bölümde Neler Olacak?

Şevkat ve Esin adlı karakterlerin başından geçenlerin anlatıldığı hikayede, keyifli bir mahalle hikayesi ekranlara getiriliyor. İlk olarak filmi yayınlanan yeni Şevkat Yerimdar, yayınlanan film sonrasında oldukça sevildi. Gösterilen ilgi ile birlikte TV’de dizi olarak yayınlanmaya başlanan Şevkat Yerimdar, televizyonda da benzer bir ilgi görüyor.  Son bölüm sonrasında merak edilen dizi için paylaşılan Şevkat Yerimdar 10. bölüm fragmanı merak edilenler hakkında önemli ipuçları sundu.

Fragmana göre dizinin yayınlanacak yeni bölümünde Şevkat, Cevdet sayesinde dışarı çıkacak. Hırsızlık suçlaması ile gözaltına alınan ve bu ihbar üzerine çok sinirlenen Şevkat, Cevdet sayesinde bu olaydan kurtulacak. İçerden çıktıktan sonra ise bu duruma sinirlenen Şevkat, yeni bölümde bu ihbarın kim tarafından yapıldığını öğrenmeye çalışacak. Sinirli Şevkat’in bu halleri yeni bölüm itibari ile ekranlara gelecek.

Reytingler Çok İyi

Fox TV’de yayınlanan Şevkat Yerimdar, yayınlandığı günlerde yüksek izlenme oranlarına ulaşmayı başarıyor. Sadece yeni bölümüyle değil, tekrar bölümleriyle dahi zirveyi zorlayan Şevkat Yerimdar,  yeni bölümleri ile bir haftadan önce beklenti yaratıyor. Bu bakımdan yayınlanan Şevkat Yerimdar 10. bölüm fragmanı ile birlikte yine dikkat çekerek konuşulmayı başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler