Ana SayfaDizilerÇocuklar Duymasın Müthiş Başladı

İlgili Postlar

Çocuklar Duymasın Müthiş Başladı

Geçtiğimiz akşam ilk bölümü ile yayınlanmaya başlayan Çocuklar Duymasın, ilk bölümüyle zirvede yer almayı başardı.

23 Temmuz tarihinde yayınlanan diziler ile ilgili reyting raporu paylaşılırken, yayınlanan rapor sonrasında ilk sırada yer alan yapımın Çocuklar Duymasın olması dikkatlerden kaçmadı. 1. bölümü ile ekranlara gelen yapım, geçtiğimiz yıllarda yayınlanan bölümleriyle de yüksek izlenme oranlarına ulaşmıştı. Yenilenen versiyonu ile yeniden ekranlara gelen dizi, ilk bölümüyle izleyenlerden yine tam not almayı başardı.

Çocuklar Duymasın Tekrarı Dahi Sıralamada!

23 Temmuz’da yayınlanan dizi yeni bölümü ile birinci sırada yer almayı başarırken, gecenin en çok izlenen ikinci programı da Çocuklar Duymasın oldu. Yeni bölüm sonrasında tekrar bölümüyle ekranlara gelen Çocuklar Duymasın, böylece en çok izlenen ilk iki yapım olarak dünün tarihine geçti. Gecenin 3. sırasında yer alan yapım ise İlk Buluşma adlı Fox TV’de yayınlanan özel program oldu.

23 Temmuz 2017 Reyting Sonuçları

23 Temmuz 2017 reyting sonuçları için yayınlana yeni rapor, gün boyunca izlenen yapımların reyting sıralamasını da gözler önüne serdi. Yayınlanan raporda 4. sırada Çocuktan Al Haberi Ünlüler, 5. sırada Çarkıfelek yer aldı.

Son dönemlerin en çok izlenen dizilerinden birisi olan Şevkat Yerimdar ise 5. oldu. İlk 3 içerisine girmeyi başaran dizinin 23 Temmuz 2017 reyting sonuçları kapsamında geride kalmasında Çocuklar Duymasın’ın da etkisi fazla. İlk 10’a giren diğer yapımlar ise sırasıyla şöyle; ATV Ana Haber, İnadına Aşk Tekrar, Hız Tutkusu ve Show Ana Haber.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler