Ana SayfaDizilerKıvanç Tatlıtuğ Vampir Görüşme Dizisinde Oynayacak

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ Vampir Görüşme Dizisinde Oynayacak

Ekranların sevilen isimlerinden birisi olan Kıvanç Tatlıtuğ¸ yeni projesiyle büyük bir ilgi çekti. Vampirle Görüşme adı yapımın Türkçe uyarlamasında yer alacak olan oyuncu, farklı bir hikaye ile ekranlara gelecek.

Vampirle Görüşme Dizisinin Konusu Ne Olacak?

Star TV’de yayınlanacağı öğrenilen dizi, bugüne kadar Türkiye’de çok fazla işlenmeyen bir konuyu ele alacak. Özelikle Tom Cruise gibi önemli oyuncuların yer aldığı dizide, Kıvanç Tatlıtuğ dizideki Lestat rolü ile izleyenlerinin karısına çıkacak.  Tom Cruise’un yanı sıra başrollerde Brad Pitt gibi çok önemli oyuncuların yer aldığı dizi, yayınlandığı 1994 yılında oldukça dikkat çekmiş ve çok farklı ülkede ekranlara gelmişti. Bu bakımda konusu oldukça dikkat çeken yapımın Türkiye’de de yüksek izlenme oranlarına ulaşması mümkün görünüyor.

Anne Rice tarafından yazılan bir hikayeden uyarlanan dizide üstelik Kıvanç Tatlıtuğ ismi şimdiden duyurulmaya başlandı. Facebook’ta yer alan özel bir sayfada dizinin Türkiye için de uyarlanacağı ifade edilirken başrolde Kıvanç Tatlıtuğ’un yer alacağı da belirtildi.

Sezonlar Boyu Ekranlarda Kalabilir

Kıvanç Tatlıtuğ’un yer alacağı dizi farklı bir detaya sahip. Öyle ki Vampirle Görüşme adı verilen kitabın ardından yazar 11 farklı devam kitabını daha yayınladı. Bu bakımdan dizinin ekranlarda popüler duruma gelmesi halinde sezonlar boyunca ekranlarda kalabilecek potansiyeli var. Bu açıdan bakıldığında önümüzdeki sezonda yayınlanmaya başlayacak olan dizi için ilk sezon oldukça önemli. Vampirle Görüşme’nin oyuncu kadrosu da merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler