Ana SayfaDizilerNo:309 Final Mi Yapacak?

İlgili Postlar

No:309 Final Mi Yapacak?

No: 309 final hakkında gündemde pek çok farklı iddia yer almaya başladı. Özelikle geçtiğimiz hafta boyunca No: 309 final yapıyor, No: 309 final yapacak şeklinde farklı haberlerin gündemde yer alması üzerine, dizinin yapımcı firması açıklama yaptı.

No: 309 Final İddiaları Gerçek Mi?

Konuyla ilgili yapımcı tarafından yapılan yazılı açıklamalarda No: 309’un final yapacağına yönelik olan tüm haberlerin yalan olduğu ve gerçeği yansıtmadığı ifade edildi. Konuyla ilgili detaylı bilgiler verilmezken, tüm iddiaların yalanlanmış olması, No: 309’un ekranlarda yayınlanmaya devam edeceğini de ortaya çıkardı.

Dizi yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren oldukça dikkat çekerken, dizinin geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Üstelik reyting sıralamalarında da sürekli üst sıralarda yer alan dizi için final iddiaların nasıl gündeme geldiği de merak ediliyor. Dizinin gelecek sezonki durumu hakkında da detayları paylaşan Faruk Turgut, şu anda dizinin Temmuz ayı için onay aldığını söyledi. Dizi için yapılan anlaşmalar dahilinde 59. bölüme kadar ekranlarda olacağını söyleyen Faruk Turgut, gelecek sezon için anlaşmaların sürdüğünü ifade etti. Gelecek sezon için anlaşmanın tam olarak yapılmamış olması nedeniyle No:309 final iddialarının gündeme geldiği tahmin ediliyor. Bu tür haberler için herhangi bir açıklama yapmayan Faruk Turgut, tüm resmi süreci net olarak paylaşarak bu konuda tüm spekülasyonlara da son verdi. Yayınlandığı günlerde yüksek reyting alan No:309’un önümüzdeki günlerde de benzer sonuçlar alması, gelecek sezonu garantileyebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler