Ana SayfaDedikoduSevda Demirel Hande Ataizi'ne verdi veriştirdi!

İlgili Postlar

Sevda Demirel Hande Ataizi’ne verdi veriştirdi!

Sevda Demirel, yıllardır husumetli olduğu Hande Ataizi hakkında konuştur. Demirel, Ataizi’nde verdi veriştirdi. Bir tokat nedeni ile yıllardır birbirlerine düşman olan ikilinin arasındaki buzların hala erimediği dikkat çekti. İşte detaylar…

Yıllar önce bir televizyon programında saç saça baş başa kavga eden Sevda Demirel ve Hande Ataizi’nin arasındaki husumet hala daha son bulmamış.

Sevda Demirel sert çıktı

Hande Ataizi’nin bikinili fotoğrafına sosyal medyada övgü dolu sözler edenlere Instagram üzerinden yorum yaparak yanıt veren Sevda Demirel, “Benim fiziğim daha güzel o ne biçim göbek yılan yutmuş gibi” dedi.

O nasıl göbek yılan yutmuş gibi

Magazinci Müge Gülşen’in Hande Ataizi’nin bikinili fotoğrafı hakkında yaptığı “44 yaşında olmasına rağmen Hande Ataizi’nin fiziği çok güzel.” yorumuna yanıt veren Sevda Demirel, “Ben 45 yaşındayım. Benim fiziğim daha güzel. O nasıl göbek yılan yutmuş gibi.” diye yanıt verdi.

Husumet nasıl başladı?

Bir televizyon programında birlikte olan Sevda Demirel ve Hande Ataizi’nin arasında gerginlik yaşandı. Şarkı söyleyeceği sırada Hande Ataizi için “Şimdi aşk şarkısı söyleyeceğim. Hande aşkları çok iyi bilir. Ben bir gecelik ilişkiler kurmuyorum. Her zaman tek eşliliği savunmuşumdur.” diyen Sevda Demirel’e yanıt veren Hande Ataizi “Fuhuştan gözaltına alındığını ne çabuk unuttun Sevda?” demişti. Sevda Demirel, Hande Ataizi’nin bu sözlerinin ardından oturduğu yerden kalkarak Ataizi’ne tokat atmıştı. Bir anda neye uğradığını şaşıran programda iki ünlü isimle birlikte olan Cem Davran hemen yerinden kalkarak kavgayı ayırmaya çalışmıştı. O anlar televizyon ekranlarında büyük yankı uyandırmıştı. Uzun zaman Sevda Demirel ve Hande Ataizi’nin bu görüntüleri hafızalardan silinmedi. İşte o günden bu yana iki ünlü ismin arasında husumet var.

Sevda Demirel kimdir?

Hande Ataizi kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler