Ana SayfaDedikoduEmre Kütük ve Ece Kamçılı Akmerkez’de Keyif Sürdü

İlgili Postlar

Emre Kütük ve Ece Kamçılı Akmerkez’de Keyif Sürdü

Cemiyet hayatının çapkın isimlerinden, genç iş adamı Emre Kütük ve zeytinyağı prensesi olan nişanlısı Ece Kamçılı Akmerkez’de görüntülendi. Emre Kütük, nişanlısıyla Akmerkez’de keyifli vakitler geçirirken objektiflere yakalandı.

Cemiyetin gözde bekarlarından Emre Kütük; yaşadığı aşklarla, gece hayatı ve çapkınlıklarıyla sık sık magazin gündeminde yer alan genç iş adamlarından birisi olarak adından söz ettirmişti. Uzun bir arayıştan sonra “Ayvalık’ın zeytinyağı prensesi” olarak anılan Ece Kamçılı ile yolları kesişti ve evlilik yoluna ilk adımını attı. Geçtiğimiz günlerde de nikah tarihine ve düğün mekanına karar veren çiftlerin Akmerkez’deki mutlulukları da gözlerden kaçmadı.

Bu yılın başlarında, Ayvalık’ta zeytincilik sektöründe “Dino Ayvalık” zeytinyağı markasıyla faaliyet göstermeye başlayan güzel girişimci Ece Kamçılı; New York Parsons The New School of Design’da İşletme Bölümünü bitirdi. İş hayatına sıra dışı bir adım atarak başlamasıyla da geçtiğimiz aylarda dikkatleri üzerine çekmişti. Kamçılı; spiritüel ve doğa ile iç içe bir yaşamı seçerek, dedesinin mesleğini devam ettiriyor ve başarılı işlere imza atıyor. Şalvar giyerek; işçileriyle birlikte zeytin toplaması ve molalarda onlarla yemek yemesiyle de epeyce gündeme gelen Ece Hanım, mütevazı oluşuyla da büyük ilgi görüyor.

Ece Kamçılı İşçileriyle Birlikte Zeytinlikte

 

Aman Nazar Değmesin!

Ece Kamçılı, cemiyet hayatında da her yönüyle takdir edilen ve sevilen bir isim olarak anılıyor. Yolları Emre Kütük ile nasıl kesiştiği bizlerce bilinmese de cemiyette olduğu kadar Emre Bey’in de gönlüne taht kurduğu kesin görünüyor. Emre Bey’in nişanlandıktan sonra artık gece hayatında da eskisi gibi görünmediği ve vaktini nişanlısı ile geçirdiği de söyleniyor.

Geçtiğimiz gün, Emre Kütük’ün Akmerkez’de öncelikle spor mağazasında alışveriş yaptığı; sonrasında da nişanlısı Ece Kamçılı ile Serafina’da keyifli bir sohbet eşliğinde yemek yediği görüldü. Yemeğin ardından ise çiftin Akmerkez’den ayrıldığı bildirildi. Önümüzdeki Eylül ayında evlenecek olan çifte kumruların, bu aralar mutluluktan ayaklarının yere basmadığı da söyleniyor.

Emre Kütük ve Ece Kamçılı Akmerkez’den Ayrılırken

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler