Ana SayfaDedikoduSevda Demirel, göğsündeki silikonların fotoğrafını paylaştı!

İlgili Postlar

Sevda Demirel, göğsündeki silikonların fotoğrafını paylaştı!

Geçtiğimiz günlerde yüzündeki ve vücudundaki dolguları çıkarttıran Sevda Demirel, göğsünden çıkan silikonların fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Demirel, silikonlarına duygusal bir not ile veda etti. Detaylar haberimizde…

Yıllardır silikon ve dolguları ile görmeye alıştığımız Sevda Demirel, geçtiğimiz günlerde vücudundaki ve yüzündeki dolguları çıkarttırdı. Günlerdir bu haber ile gündemde olan Demirel, şimdi de göğsünden çıkarılan silikonlar ile sosyal medya üzerinden vedalaşması ile gündeme geldi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Renkli Sayfalar isimli magazin programına katılan Sevda Demirel, vücudunda oluşan kitleler nedeni ile ameliyat olduğunu, yüzündeki dolguların sinirlere dokunulmadan, tıraşlama yöntemiyle inceltildiğini açıklayarak “Dolgular apse yaptı ve yüzümde kitleler oluştu.” dedi.

Demirel, önceki akşam göğsünden çıkarılan silikonların bir fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı ve paylaşımına “16 yıl benle bir hayat mücadelesi verdiniz. Soğuk hava şartlarına, uçağın türbülansına, dar kıyafetlerin sıkmasına, kıskanç kadınların kötü gözlerine dayandınız da dayandınız. Artık veda vakti geldi. Hoşça kalın cefakar eski silikonlarım.” notunu düştü.

İşte Sevda Demirel’in silikonlu paylaşımı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler