Ana SayfaDedikoduIşın Karaca'nın düğününde nikah şahidi olan Demet Akalın düğüne katılmadı!

İlgili Postlar

Işın Karaca’nın düğününde nikah şahidi olan Demet Akalın düğüne katılmadı!

Işın Karaca, üçüncü kez nikah masasına oturdu. Daha önceden de iki defa evlilik yapan Karaca, çocukluk arkadaşı Tuğrul Odabaş ile görkemli bir düğünle evlendi. Düğünün en çok konuşulan konusu, ünlü şarkıcının nikah şahidi olacak yakın arkadaşı Demet Akalın’ın düğüne katılmaması oldu. İşte detaylar…

 

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, üçüncü kez nikah masasına oturdu ve çocukluk arkadaşı Tuğrul Odabaş ile hayatını birleştirdi. Karaca, dillere destan bir düğün ile mutluluğunu resmiyete taşıdı. Adeta ünlüler geçidi olan düğüne Necati Ateş, Selçuk Yöntem, Fettah Can, Cansu Kurtçu, Yıldız Asyalı, Metin Uca gibi birbirinden ünlü isimlerin yanı sıra annesi Şeniz Büyükkaraca, kardeşleri Serdar ve Akın Büyükkaraca, ilk eşi Soner Kıvanç’la evliliğinden olan oğlu Erda Kıvanç ve ikinci eşi Sedat Doğan’la evliliğinden olan kızı Mia Doğan da katıldı.

 

Gelin Işın Karaca, düğünde iki farklı gelinlik giymeyi tercih ederken, damat Tuğrul Odabaş ise özel dikim ve son derece şık bir damatlık giydi. Gelin ve damat, düğünlerinde bol bol dans edip eğlencenin tadını çıkardılar.

Nikah şahidi olan isimlerden biri de Işın Karaca’nın yakın arkadaşı ünlü şarkıcı Demet Akalın’dı. Ancak, Demet Akalın’ın düğüne katılmaması deyim yerindeyse geceye damga vurdu. Akalın’ın nikah şahitliği görevini Cansu Kurtçu üstlendi. Kurtçu, Necati Ateş, Cansu Kurtçu, Nusret Kaan Tuğhan, Selçuk Yöntem, Elif Ebru Tezel, Murat Deniz gibi isimler ile birlikte nikah şahidi oldu.

 

Demet Akalın’ın düğüne katılmama nedeninin kızı Hira’nın hasta olması olduğu öğrenildi. Kızının 41 derece ateşli durumda olması nedeni ile katılamadığı düğünden bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşan Akalın, “Çok mutlu olun bitanenizle…hatta yeni bitaneler yapın…gülümseyin, hep hasta olup düğüne gelemeyenlere de gülümseyin be.” notunu düştü.

Işın Karaca kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler