Ana SayfaDedikoduDeniz Akkaya, Duymayan Kalmasın'dan ayrılacağı haberlerine açıklık getirdi!

İlgili Postlar

Deniz Akkaya, Duymayan Kalmasın’dan ayrılacağı haberlerine açıklık getirdi!

Seren Serengil ile birlikte sunduğu Duymayan Kalmasın isimli programdan ayrılacağı haberleri ile gündeme gelen Deniz Akkaya, Sacit Aslan’ı aradı ve konu hakkında açıklama yaptı. Detaylar haberimizde…

Posta Gazetesi’nde Deniz Akkaya’nın Seren Serengil ile birlikte sunuculuğunu yaptığı Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın isimli magazin programından ayrılacağı haberleri yer almıştı. Akkaya, hakkında çıkan ayrılık haberleri hakkında Sacit Aslan’ı arayarak “Sacit Abi, ben cuma günü de programımdayım, pazartesi de yayında olacağım.” dedi ve bu haberi yalanlayarak tamamen uydurma olduğunu söyledi.

Deniz Akkaya ile telefon görüşmesi yaparak konu hakkındaki gerçekleri öğrenen Sacit Aslan, görüşmeyi Instagram hesabından paylaştı.

Sacit Aslan’ın o paylaşımı…

“Az önce Deniz Akkaya ile konuştum. Posta Gazetesi’nde çıkan ‘Cuma günü programdan ayrılıyor’ haberinin tamamen yalan olduğunu söyledi. “Sacit Abi, ben cuma günü de programımdayım, pazartesi de yayında olacağım. Oturdukları yerden haber yapan arkadaşlara selam olsun. Bir telefon mesafesindeyim. Bana bir ‘alo’ demeyi beceremeyenler, hangi vasıfla “gazeteciyim” diye ortalıkta dolaşıyor merak ediyorum. İşin doğrusu budur; gerisi boştur.”

Deniz Akkaya kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler