Ana SayfaÜnlülerSermiyan Midyat'a basın mensuplarından kınama

İlgili Postlar

Sermiyan Midyat’a basın mensuplarından kınama

Sermiyan Midyat’a basın mensuplarından kınama geldi. Geçtiğimiz günlerde basın mensupları ile ilgili problem yaşayan, bununla birlikte Sinan Akçıl ile kavga eden Sermiyan Midyat’a basın mensuplarından kınama geldi. Basın mensupları, konu hakkındaki düşüncelerini bildirip, olayı anlattı. Detaylar haberimizde…

Son dakika: Sinan Akçıl ve Sermiyan Midyat kavga etti!

Sermiyan Midyat ve Sinan Akçıl kavgası

Sermiyan Midyat, geçtiğimiz günlerde gittiği mekanda basın mensuplarının içeri girmesi ile sinirlendi. Mekanda basın mensuplarını istemeyen Midyat tepki gösterince, aynı mekanda bulunan Sinan Akçıl’dan da tepki geldi. Sinan Akçıl, Sermiyan Midyat’a tepki gösterince, ünlü oyuncu daha da sinirlendi. Elindeki sigarayı Sinan Akçıl’ın üstüne fırlatan Sermiyan Midyat, Akçıl’a saldırdı. Olaya tepki gösteren basın mensupları, Sermiyan Midyat’ı kınadı.

Sinan Akçıl kimdir?

Basın mensuplarından Sermiyan Midyat’a kınama

Barış Ağıl (Kanal D muhabiri): “Midyat’ın yaptığı büyük terbiyesizlik, biz basın kimliği taşıyoruz; onun olduğu yere giremeyecek miyiz, bizim bu hakkımızı gasp edemez…

Sermiyan Midyat kimdir?

Doğan Savaş (Takvim Gazetesi muhabiri): “Türkiye’nin büyük kurumlarını temsil ediyoruz, mesleğimizi insanların keyfine göre sürdüremeyiz. Büyük saygısızlık…

Tolga Aslan (Güneş Gazetesi muhabiri): “Emeğimiz, halka mal olmuş birinin keyfine kalamaz. Mesleğimi yapmak için çaba gösteriyorum, bunun kararını alkol masasından kimse veremez…

Şafak Güven (Yeni Birlik Gazetesi muhabiri): “Bizim başımıza hep bunlar geliyor, alkollü olduklarında gazetecilere küfür ve hakaret ediyorlar. Ama dünyayı gezdiklerinde yine yaşadıklarını gazetecilere anlatıyorlar. Midyat, muhabirleri şamaroğlanı sanıyor.”

Volkan Özdemir (Uçankuş kameramanı): “Misafir olarak gittiğimiz yerde, kendini bilmez bir oyuncunun keyfi yüzünden mağdur olamayız. Kendine saygısı olan biri, bunu emekçiye yapmaz.

Sermiyan Midyat’tan ilginç savunma

Sermiyan Midyat, “Belki mekanda burnumu karıştıracağım, belki gaz çıkaracağım. Ben rahat olmak istiyorum ve sizi istemiyorum.” diyerek basın mensuplarını mekanda istemediğine savunma yaptı.

Sinan Akçıl’dan olay ile ilgili açıklama

Sinan Akçıl ise, olayla ilgili olarak “Bu terbiyesizliğe, saygısızlığa kimse göz yumamazdı, ben de üzerime düşeni yaptım.” diye konuştu.

Gittiği mekana gelen basın mensuplarını istemeyen ünlü oyuncu Sermiyan Midyat, tepkisine tepki gösteren ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile kavga etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler