Ana SayfaÜnlülerYeşim Salkım Demet Akalın ve Gülben Ergen'i bombaladı

İlgili Postlar

Yeşim Salkım Demet Akalın ve Gülben Ergen’i bombaladı

Yeşim Salkım Demet Akalın ve Gülben Ergen’i bombaladı. Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, geçtiğimiz yıl yaşadıkları küslüğü bitiren ve şimdilerde aralarından su sızmayan Demet Akalın ve Gülben Ergen’e sert çıktı. Yeşim Salkım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekti. Salkım, Demet Akalın ve Gülben Ergen hakkında neler paylaştı? Yeşim Salkım, nasıl tepki gösterdi? Detaylar haberimizde…

Demet Akalın Gülben Ergen ve Deniz Seki ile düşman çatlattı

Demet Akalın ve Gülben Ergen arasında su sızmıyor

Ünlü şarkıcılar Demet Akalın ve Gülben Ergen, geçtiğimiz yıl dostluklarını noktalamıştı. Demet Akalın’ın geçtiğimiz günlerde Okan Kurt ile boşanmasının ardından Gülben Ergen’den zeytin dalı geldi. Özgür Aras’ın da devreye girmesi ile birlikte Demet Akalın ve Gülben Ergen barıştı. Demet Akalın ve Gülben Ergen’in arasından su sızmıyor.

Demet Akalın kimdir?

Yeşim Salkım Demet Akalın ve Gülben Ergen’i bombaladı

Demet Akalın ve Gülben Ergen’in barışmasına, Yeşim Salkım’dan tepki geldi. Salkım, sosyal medya hesabından Demet Akalın ve Gülben Ergen’i hedef alarak “Nacizane daha az bağırın çünkü detone oluyorsunuz. Bir de nota öğrenin çok önemli bir de o kadar yukarılarda okumak için ses kontrol eğitimi alın ki kulak kanamasın. He bir de siz hep birbirinizin arkasından konuşup nasıl aynı masada oturuyorsunuz bize de öğretin. Patlarsınız inşallah!” ve “Yeşim Salkım daha sonra da şu paylaşımı yaptı: “Keçi sarhoş olunca dövüşmeye kurt arar. Aslanın yokluğunda ormanı tilki sarar. Kartalın en zor zamanı en çok kargaya yarar. Yiğidin yiğitliği bayramda anlaşılmaz. Satılık yüreklerle çetin yollar aşılmaz.” şeklinde paylaşımlarda bulundu.

Yeşim Salkım kimdir?

Demet Akalın iyi ki gelmişim, iyi ki gitmişiz

Demet Akalın ve Gülben Ergen, barışmalarının ardından geçtiğimiz günlerde Deniz Seki’nin sahne aldığı mekana eğlenmeye gitti. Ergen, bu geceye ait pozları sosyal medya hesabından “Çok güzel bir geceydi. Akşam dışarı çıkma alışkanlığı sıfırın altında olan, tipik bir ev kuşu ve asosyal olan ben, Deniz Seki’yi dinledim. Müthiş bir repertuar ve billur gibi bir ses. Kalk gel diye beni dürten Demet Akalın iyi ki gelmişim, iyi ki gitmişiz.” notu ile paylaştı.

Gülben Ergen kimdir?

Yeşim Salkım Demet Akalın ve Gülben Ergen’i adeta bombaladı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler