Ana SayfaÜnlülerSermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar Davasında Karar Açıklandı

İlgili Postlar

Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar Davasında Karar Açıklandı

Oyuncu Sermiyan Midyat ve meslektaşı Sevcan Yaşar darp iddiası ile yargılandıkları dava karara bağlandı. Detaylar haberimizin devamında…

Sermiyan Midyat kimdir?

Para Cezasına Mahkum Edildi

Oyuncu Sermiyan Midyat ve meslektaşı Sevcan Yaşar darp iddiası ile yargılandıkları dava karara bağlandı. Mahkeme tarafları adli para cezasına mahkum etti.

Anadolu 25. Asliye Ceza Mahkemesi, birbirlerine karşı yaralama suçunu işledikleri gerekçesiyle müşteki sanık olarak yargılanan oyuncular Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar’ın davasını, basit yargılama usulü ile karara bağladı.

Sermiyan Midyat’ın Darp Ettiği Görüntüler Ortaya Çıktı!

Şiddet Doktor Raporu ile Belgelenmiştir

Gerekçeli kararda, müşteki sanık Sevcan Yaşar’ın hazırlık aşamasında alınan beyanında, Sermiyan Midyat ile arkadaşlık yaşadığı sürede, kendisi üzerine olan masraflarını ortak karşıladıkları evde beraber yaşadıklarını anlatarak, Sermiyan Midyat’ın şiddet eğilimi olduğunu, olay gün de aralarında çıkan tartışmada kendisine şiddet uyguladığını söylediği belirtildi.

Müşteki sanık Sermiyan Midyat’ın da beyanında, “Savcan Yaşar’a şiddet uygulasaydım kendisinde buna dair emare olmalıydı. Ancak ne bugün, ne de yaşadığımız 4 aylık geçmişte en ufak bir fiziksel ve ruhsal şiddet uygulamadım. Bana uygulanan şiddet ise doktor raporları ile belgelenmiştir. Gerek yaşadığımız ortak evin maddi masraflarını, gerek yaşadığım ruhsal ve psikolojik zararın ve gerekse de sanatsal ve mesleki açıdan yaşadığım kaybı değerlendirerek maddi ve manevi tazminat istiyorum. Sevcan Yaşar’dan davacı ve şikayetçiyim.” ifadelerini kullandığı aktarıldı.

Gerekçeli kararda, müşteki sanık Sermiyan Midyat’ın, olay tarihinde yine müşteki sanık Sevcan Yaşar’ı basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek şekilde yaraladığı gerekçesiyle 1120 lira adli para cezasına çarptırıldığı belirtildi.

Seni Evden Döve Döve Çıkarıyorum

Oyuncu Sermiyan Midyat kız arkadaşı Sevcan Yaşar’ı darp etmesi sebebiyle “kasten yaralama”, “zincirleme tehdit” ve “zincirleme hakaret” suçlarından sekiz yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

Midyat, “Böyle bir şey yoktur, dedikodudan beslenmeyelim. Bir kadına vurmak için hiçbir sebep yoktur, erkekliğe sığmaz. Böyle bir şey yapmış olsam insanların yüzüne nasıl bakarım? Ben kötü bir insan değilim” demişti.

Aynı sektördeyiz, iş bulamayacaksın’ diyerek tehdit ettiğinin belirtildiği iddianamede, ablasını arayan Sevcan Yaşar’a ‘Bak ben seni evden döve döve nasıl çıkarıyorum’ diyerek tehditte bulunduğu kaydedildi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler