Ana SayfaDedikoduSerkan ve Ezgi Ayrılıyor Mu?

İlgili Postlar

Serkan ve Ezgi Ayrılıyor Mu?

Hafta içinde Zuhal Topal’ın sunumuyla Star TV’de ekranlara gelen izdivaç programında popüler çiftin kavgası yeni bölüme damga vurdu.

Programın popüler çiftlerinden birisi olarak gösterilen Ezgi ve Serkan arasında kıskançlık krizi yaşandı. Özellikle geçtiğimiz bölümlerde Serkan’a karşı aşk beslediğiniz söyleyen Ezgi’ye Serkan da karşılık verirken iki isim arasında yeni bir ilişki başlamıştı. Uzun zamandan beri birbirini tanıma yolunda olan çift için geçtiğimiz günlerde ise tatsız olaylar yaşandı.

Serkan ve Ezgi Kavgasında Ezgi Kıskandı!

Güzel bir günün ardından kıskançlık krizi nedeniyle çiftin arasında sorunların yaşandığı öğrenilirken konu ile ilgili Zuhal Topal yaşanan olayları aktardı. Açıklamalara göre Serkan ve Ezgi arasında yaşanan 3sorunun Serkan’a aşık olan bir adayın duygularını açıklamasından dolayı kaynaklandığı belirtilirken özellikle Ezgi’nin Serkan’ın bu aşk itirafı karşısında çok çaresiz ve tepkisiz kalmasına sinir olduğu ve bu nedenle de tepki gösterdiği öğrenildi.

Son dönemlerde evlilik programlarında pek çok farklı çift benzer tartışmalar yaşarken, özellikle Ezgi ile Serkan arasında kıskançlık krizinin yaşanmış olması oldukça dikkat çekti. Üstelik bu tartışmalar yaşandıktan sonra Ezgi kızarak stüdyoyu terk ederken Serkan’ın karşısına Sibel geçti.

Serkan’a karşı duyguları olduğunu bir kez daha dile getiren Sibel, Serkan’ın kendisine sadece tek bir şans vermesini ve bu şansı çok iyi değerlendireceğini söyledi. Serkan ise Sibel’in yaptığı bu açıklamalar karşısında şaşkınlık yaşarken, ne diyeceğini bilemedi ve bu konuda her şeyin çok üst üste geldiğini söyledi. Serkan tarafından yapılan bu değerlendirmeler stüdyodakilerin tepkisini çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler