Ana SayfaDedikoduMehmet Ali Erbil’den Recep İvedik Eleştirisi

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil’den Recep İvedik Eleştirisi

Şahan Gökbakar tarafından geçtiğimiz aylarda 5. filmi çekilen Recep İvedik serisi ile ilgili ve Mehmet Ali Erbil tarafından yapılan açıklamalar oldukça dikkat çekti.

Bugüne kadar pek çok farklı isim ile film nedeni ile karşı karşıya gelen Şahan Gökbakar’ın bu sefer Mehmet Ali Erbil ile karşı karşıya gelmesi bekleniyor. Bugüne kadar çok eleştirilmesine rağmen sinemada iyi sonuçlar alan ve gişe rekorları kıran Recep İvedik 5, Mehmet Ali Erbil’den geçer not almadı.

“Para Verip Gitmem”

Mehmet Ali Erbil yaptığı açıklamalarda özellikle Şahan Gökbakar’ı çok sevmesine rağmen filmlerinin sinemaya gidecek kadar değerli olmadığını ve para verip filmlerine gitmeyi tercih etmeyeceğini söyledi. Mehmet Ali Erbil yaptığı açıklamasında film için bu şekilde bir eleştiri getirirken, bu açıklamalara Şahan Gökbakar’ın nasıl bir yanıt vereceği şimdiden merak edilmeye başlandı.

Geçtiğimiz dönemlerde film için olumsuz değerlendirmeler yapan kişilere yanıtlar veren Şahan Gökbakar’ın Mehmet Ali Erbil’in bu sözlerine de yanıt vermesi bekleniyor. Bu açıdan şu anda Mehmet Ali Erbil tarafından başlatılmış tartışmanın önümüzdeki günlerde devam etmesi mümkün görünüyor.

Mehmet Ali Erbil yaptığı açıklamalarda aynı zamanda Cem Yılmaz’ı da değerlendirdi. Özellikle Cem Yılmaz’ın filmlerini çok sevdiğini söyleyen Mehmet Ali Erbil, Cem Yılmaz’ın çektiği her türlü filme gidebileceğini söyleyerek Cem Yılmaz’a da aynı zamanda bir sinyal gönderdi.

Mehmet Ali Erbil tarafından yapılan bu açıklama aynı zamanda Şahan Gökbakar ile Cem Yılmaz’ın karşılaştırılması noktasında da oldukça dikkat çekti. Öyle ki iki isim de komedi türünde filmler çekerken hangi ismin daha başarılı olduğuna yönelik farklı tartışmalar yapılıyordu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler