Ana SayfaDedikoduKutsi Ve Feyza Çıpa’nın Evlilik Gerilimi

İlgili Postlar

Kutsi Ve Feyza Çıpa’nın Evlilik Gerilimi

Miss Turkey güzeli Feyza Çıpa ile Şarkıcı Kutsi arasında uzun süredir devam eden aşkın, halen evliliğe dönüşmemesi Feyza Çıpa’yı çileden çıkardı. Kutsi’nin evlilik tarihini devamlı ertelemesi, ünlü güzelin birlikte yaşadıkları evi terk etmesine neden oldu.

NASIL BAŞLADI?

2012 yılında gösterime giren Huzur Sokağı dizisinde oynayan Kutsi ve Feyza Çıpa çifti, bu diziyle gizli aşk yaşamaya başlamıştı. O dönemlerde Sinem Bayraktutar’la evli olan Kutsi, eşi ve sevgilisi arasında geçen kinayeli atışmalarla sosyal medyada adından sıkça söz ettirdi.

Kutsi’nin; çocukları ve Feyza Çıpa arasında duygusal gelgitler yaşaması; 2015’te, 7 yıllık evliliğini sonlandırıncaya kadar sürmüştü. Tercihini Feyza yönünde yapan ünlü oyuncu Kutsi, boşandıktan aylar sonra sessizliğini bozdu. Geçtiğimiz aralık ayında ünlü çift birlikteliklerini resmen duyurmuştu.

Bu yılbaşını Avrupa’da geçiren çiftin fan sayfalarındaki fotoğrafları, takipçileri tarafından sosyal medyada paylaşılınca evlilik kararı aldıkları ortaya çıktı.

EVLİLİK KARARI NEDEN KRİZE DÖNÜŞTÜ?

Kutsi’nin bu sezon başrolünde oynadığı Kalbimdeki Deniz isimli dizi filminin çekimleri esnasında Feyza Çıpa’nın devamlı sette olması ve sevgilisini göz hapsinde tutması, dikkatleri çiftin üzerine çekti. Yakında evleneceklerini sıkça dile getiren ünlü ikilinin, bir türlü nikah tarihine karar verememesi ilişkilerinde polemiğe yol açtı.

Kutsi’nin evlenmek için ağırdan alması ve instagram hesabında Feyza ile çekilmiş fotoğraflarını paylaşmaması, çiftin istikrarlı ilişkilerine ve aşklarına gölge düşürdü. Feyza Çıpa’nın bu durumlara sinirlenmesi, eşyalarını toplayarak evden ayrılmasına sebep oldu.

GÖNLÜNÜ ALDI

Doğum günü yaklaşmakta olan Feyza Çıpa’nın evden ayrılmasına üzülen Kutsi, sevgilisi için güzel bir doğum günü partisi tertip etti. Sosyal medyada sevgilisi ile çekilmiş fotoğrafını paylaşan Kutsi, aşkını ifade eden anlamlı bir mesaj da yazarak Feyza Çıpa’nın gönlünü yeniden fethetti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler