Ana SayfaDedikoduHanife Yeniden Zuhal Topal’da

İlgili Postlar

Hanife Yeniden Zuhal Topal’da

Zuhal Topal tarafından sunulan evlenme programlarının gözde isimlerinden birisi olan Hanife, yeniden evlilik programına geldi.

Özellikle geçtiğimiz dönemlerde hakkında çıkan eleştiriler nedeniyle oldukça zorlandığı programa veda ettiğini duyuran Hanife, programdaki talebinin kendisini çağırması ile birlikte yeniden programı geldi. Hanife ilk olarak geçtiğimiz gün stüdyoya telefon ile bağlandı ve proprama tekrar aday olarak gelmeyeceğini söyledi. Programdaki talibi Serkan’ın yaptığı açıklamalar sonrasında ise Serkan ile görüşmeye ikna olan Hanife, dün ilk defa programa uzun bir aradan sonra katıldı.

Serkan Hanife’yi İkna Edebilecek Mi?

Stüdyoda Serkan ile kısa bir görüşme yapan Hanife, yaptığı bu görüşmede özellikle Serkan’a şans vereceğini fakat Serkan’ın işinin oldukça zor olduğunu söyledi. Hanife ile görüşme yaptıktan sonra durum hakkında değerlendirme yapan Serkan ise işinin hiç kolay olmadığını ve Hanife’yi ikna edebilmek adına çok çalışması gerektiğini söyledi.

Serkan ve Hanife stüdyoda karşı karşıya geldikten sonra yeniden deneyeceklerini söyleyerek stüdyodan ayrıldı. Hanife’nin programa dönmesi sadece programı takip eden kişileri değil sosyal medyadaki kullanıcıları dahi yakından ilgilendirdi. Hanife’nin yeniden stüdyoya dönmesi sosyal medya kullanıcıları arasında oldukça ilgi gördü.

Yapılan değerlendirmelerde Hanife’nin yeniden programa dönmesinin bilinçli bir şekilde yapıldığı yönünde eleştirilerde yer aldı. Özellikle programdan ayrılırken bir daha kesinlikle gelmeyeceğini dile getirerek iddialı bir açıklama yapan Hanife’nin aday olarak Serkan’ın karşısına geçmesi, bazı kişilerin eleştirisini çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler