Ana SayfaDedikoduMustafa Ceceli'nin eski eşi, boşanma sonrası evi satışa çıkardı

İlgili Postlar

Mustafa Ceceli’nin eski eşi, boşanma sonrası evi satışa çıkardı

Sosyal medyada boşanması ve Selin İmer ile evlenmesi konusunda son günlerin en çok konuşulan ismi olan ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli’nin boşandığı eşi Sinem hanım, Ceceli ile birlikte oturdukları evi satışa çıkardı. Detaylar haberimizde…

Boşanmanın hemen ardından yeniden evlenecek

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, son günlerde oğlunun annesi ve dokuz yıllık eşinden yedi gün önce ayrılması, hemen ardından da Selin İmer ile evleneceğini açıklaması ile gündemde. Hayranlarına, boşanma şokunun ardından yeniden evleneceği şokunu yaşatan Ceceli, şimdi de eski eşinin birlikte oturdukları evi satışa çıkarması ile gündeme geldi.

İddialara göre; Mustafa Ceceli’nin yedi gün önce boşandığı eski eşi Sinem Gedik, ünlü şarkıcı ile evliyken birlikte oturdukları 12 milyon dolar değerinde olan evi satışa çıkardı.

Hayranlarından tepki aldı

Büyük bir hayran kitlesi bulunan ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, yedi gün önce boşanmış olmasının ardından iki gün önce Selin İmer ile evleneceğini açıklayarak tepki çekti. Ceceli’nin kendilerine Cecelist diyerek adlandıran fan’ları, ünlü şarkıcıya çok tepki gösterdi. Sadece 12 saatte 20 bin kez tweeet’lenen Mustafa Ceceli TT olurken, hayranlarının tepkisi ile karşı karşıya kaldı.

O gün sinyal vermiş

Yaklaşık bir buçuk ay önce Hülya Avşar’ın programına konuk olarak katılan Mustafa Ceceli, yaşananların sinyalini o gün vermişti. Ceceli, Avşar’ın “Evliliğin sürmesi mi, yoksa her zaman bulamayacağın aşk mı?” sorusuna “Olması gereken aşkı seçmek. Bütün her şeyini bırakacağın, ‘neyim varsa her şeyimi bıraktım sana geldim’ diyeceğin aşk olmalı.” yanıtını vererek bugünlerde yaşananların sinyalini vermişti. Mustafa Ceceli’nin Hülya Avşar’a verdiği bu yanıt, dünden bu yana sosyal medyada paylaşılıyor.

Eski eşi evi satıyor

Mustafa Ceceli hakkında çıkan son haber, yedi gün önce boşandığı eşi Sinem Gedik’in evlilik hayatlarında birlikte oturdukları evi satışa çıkarmış olması iddiaları oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler