Ana SayfaDedikoduİbrahim Tatlıses nikah masasına oturuyor!

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses nikah masasına oturuyor!

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada evlenenlerin ömrünün kısaldığını belirten bir paylaşım yapan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Tatlıses’in yaptığı paylaşımın ardından bir süredir birlikte olduğu Buket Damla Çakıcı ile nikah masasına oturma hazırlıkları yaptığı öğrenildi. Müjdeyi, yakın dostu verdi. İşte detaylar…

Yeşilçam’ın emektar oyuncularından Aydemir Akbaş, yıllardır yardımcılığını yaparak sağ kolu olduğu yakın dostu İbrahim Tatlıses’in elenme hazırlıkları içinde olduğunun müjdesini verdi.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından evliliğin ömrü kısalttığını belirten bir paylaşım yapan İbrahim Tatlıses’in, sevgilisi Buket Damla Çakıcı ile nikah masasına oturma hazırlığında olduğunu açıklayan Aydemir Akbaş, “Kendisine Damla ile evlenmesini söylemiştim.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda gezinti yaparken habercilerin objektifine takılan usta oyuncu Aydemir Akbaş, İbrahim Tatlıses’in evlenip evlenmeyeceği sorulunca “İbrahim beni arayıp ‘Acilen  İzmir’e gel, konuşacaklarım var’ dedi. Zaten kendisine Damla ile evlenmesini söylemiştim.” dedi.

Daha önceden de Tatlıses ile ilgili açıklama yapan Aydemir Akbaş, “İbrahim’e bakacak tek insan Damla’dır. Damla İbrahim’e hep aşıktı. Onu sinirlendirmeyen tek insandır. Damla’nın İbrahim’le vedalaştığı gün bana bir sarılışı var, unutamam. Ayşegül ile evlenirken bana haber vermedi. Eğer söyleseydi konuşurdum uzun uzun, tartışırdım. İbrahim’inki o dönem aşk değildi. Şefkate ve bakıma ihtiyacı vardı. “Ayşegül ile evleneceğine iki hemşire tut “dedim. Neden ayrıldıklarını hiç bilmiyorum, araya biri girdi mi onu da bilmiyorum. İbrahim’e kim hizmet etmişse hepsini severim ama Damla’yı ayrı severim. Ben İbrahim’den çok Derya’yı severim. İbrahim’i Derya ile barıştırmak için çok uğraştım. Kimse duydu mu? Derya restoran açtı ben her gün onun yanındaydım. Ayşegül beni arasa, bir sıkıntısı olsa çağırsa giderim. Çünkü onun da ağladığı günleri gördüm. İdo’nun tarzını tasvip etmiyorum. Ben bu konuda tutucunun kralıyım. İdo’nun aleyhinde bir yazı okudum geçenlerde. Kıyafet tercihleriyle alakalı. İnanılmaz üzüldüm.” diye konuşmuştu.

Buket Damla Çakıcı ile olan birlikteliğine kadar beş evlilik yapan İbrahim Tatlıses’in altıncı kez nikah masasına oturacağı iddia ediliyor.

Tatlıses, son olarak Kasım 2013 tarihinde Eylül 2011 tarihinde evlendiği Ayşegül Yıldız ile boşanmıştı.

İbrahim Tatlıses kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler