Ana SayfaDedikoduAslı Enver Özcan Deniz’le Birlikte Mi?

İlgili Postlar

Aslı Enver Özcan Deniz’le Birlikte Mi?

Son dönemlerde en çok konuşulan aşk dedikoduları arasında Aslı Enver ve Murat Boz yer alıyor. Özellikle Aslı Enver ve Murat Boz arasında yaşanan ayrılıkta Murat Boz’un gece kaçamağı yaptığı Bahar Candan’ın etkili olduğu konuşulsa da bugün magazin dünyasında çok farklı gelişmeler yer aldı. Öyle ki magazin dünyasında yer alan iddialarda Aslı Enver ile Murat Boz arasında yaşanan olayların sanıldığı gibi olmadığı ve özellikle Aslı Enver’in Özcan Deniz ile yakın bir ilişki içerisinde olduğu iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlanan İstanbullu Gelin adlı dizide rol alan Aslı Enver, başrolleri Özcan Deniz ile paylaşıyor. İki ismin dizi çekimlerinde yakınlaştığı ve ilişkinin kısa süre içerisinde aşka dönüştüğü de konuşuluyor. Konu ile ilgili iddialar gündemde yer aldıktan sonra henüz Özcan Deniz ve Aslı Enver cephesinden iddialar ile ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Fakat iki ismin yakın arkadaşları tarafından bu konu ile ilgili bilgilerin paylaşıldığı ve ilişkinin resmen başladığı da iddia edildi.

Aslı Enver Özcan Deniz İddiaları Çok Konuşulacak!

Özellikle geçtiğimiz günlerde Murat Boz, magazincilere Aslı Enver konusunda herhangi bir soruya yanıt vermeyeceğini söyleyerek oldukça dikkatleri çekmişti. Gelinen son noktada ayrılığın kesin bir şekilde yaşandığı öğrenilse de bu ayrılığa neyin sebep olduğu ve ilişkinin neden bittiği net olarak öğrenilemedi. Fakat gündemde yer alan bu iddialar sonrasında çiftin ortak bir basın açıklaması yapması ve konu ile ilgili detayları paylaşması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler