Ana SayfaDedikoduArda Turan Cansel Çördük’e Özel Mesaj Attı Mı?

İlgili Postlar

Arda Turan Cansel Çördük’e Özel Mesaj Attı Mı?

Hakkında farklı iddiaların gündemde yer almasıyla birlikte açıklama yapma gereği duyan Arda Turan, Instagram hesabı üzerinden canlı yayın yaptı.

Yaptığı bu canlı yayın ile birlikte özellikle son günlerdeki iddialar hakkında net açıklamalarda bulunan Arda Turan, gündemde yer alan haberleri yalanladı. Özellikle hiçbir zaman kimseyi hedef almadığını ve kimseye yönelik özel bir şekilde görüşme ve aşk konusunda girişimde bulunmadığını söyleyen Arda Turan, Türkiye’ye geldiğinde çok fazla kişiyle görüştüğünü ve bir arada bulunduğunu ifade etti.

“Herkesle Yazışıyorum”

Günde 1500 kişiyle sosyal medya üzerinden yazıştığını söyleyerek oldukça iddialı açıklamalarda bulunan Arda Turan, kimsenin aşk konusunda kendisini haberlere malzeme etmemesini istedi. İstanbul’a geldiğinde 20 kişiyle birlikte yemek yediğini ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeye çalıştığını söyleyen başarılı futbolcu, herkese kendi işine bakmasını söyledi.

Yaptığı açıklamalar ile birlikte özellikle son günlerde Cansel Çördük ile arasında yazıştığı iptal edilen mesajları da yalanlamış olan Arda Turan, kendisine sert çıkan takipçilerine canlı yayında sert ifadeler kullandı. Özellikle kendisini eleştiren Sema isimli bir takipçisine canlı yayında yanıt veren Arda Turan, “Yargılamayı bırak Sema… sen çok biliyorsun. Günahı sevabı Allah’a bırak” dedi.

Futbol kariyerinin zirvesinde olan başarılı futbolcu şu anda İspanya’nın Barcelona takımında forma giyiyor. Zamanının büyük bir bölümünü Barcelona şehrindeki tesislerde geçiren futbolcu, aynı zamanda bir erkek arkadaşıyla aynı evi paylaşıyor. Takvimde bulduğu boşluklarda Türkiye’ye gelerek sevdikleriyle birlikte olan Arda Turan, burada kaldığı süre boyunca oldukça yoğun bir süreç yaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler