Ana SayfaDedikoduSerkan Çayoğlu'ndan Duygusal Açıklamalar

İlgili Postlar

Serkan Çayoğlu’ndan Duygusal Açıklamalar

Yedi yıl önce dizi setinde tanışan ve zamanla arkadaşlıkları aşk dönüşen Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çifti, geçtiğimiz ay nikah masasına oturmuştu. Taze evli çiftten Etiler’de görüntülenen Çayoğlu, ayaküstü muhabirlerle konuşarak Gürel’i gelinlikle gördüğü andan bahsetti. Serkan Çayoğlu’ndan duygusal açıklamalar geldi.

Kahve Terletti

Oyuncu çift, Haziran 2022’de evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanmıştı. Çayoğlu ve Gürel’in bu mutlu gününden kareler sosyal medyada paylaşılmıştı. Serkan Çayoğlu, nişan sonrası bu fotoğrafını, “Kahve terletti” mesajıyla Instagram hesabından yayınlamıştı.

Serkan Çayoğlu’nun tuzlu kahve içerken paylaşılan videosu hatırlatılınca Gürel, “Tuzlu değil o, vasabili” yanıtını verdi. Çayoğlu ise “İçerisinde ne vardı hala çözemedim. Acı, değişik bir kahveydi” diyerek nişanlısına takılmıştı.

Evlendiler

Yedi yıldır aşk yaşayan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, geçtiğimiz ay ise Almanya’da hayatlarını birleştirmişti. Yakışıklı oyuncunun ailesinin yaşadığı Karlsruhe şehrinde gerçekleşen nikâh törenine çiftin ailesi ve yakın arkadaşları katılmıştı. Gürel nikâhta Özlem Kaya imzalı elbise giyerken, Çayoğlu ise Levon Kordonciyan tarafından tasarlanan takım elbise tercih etmişti.

Çift nikah hediyeleri için ise Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’na bağış yapmıştı.

Arkadaşlarıyla Yemek Yedi

Taze evli çiftten Serkan Çayoğlu, tüm bunların ardından geçtiğimiz gün Etiler’de yer alan bir restoranda objektiflere takıldı. Arkadaşıyla bir araya gelerek yemek yiyen Çayoğlu, mekan çıkışı gazetecilerin sorularına cevap verdi.

Nikah merasiminden bahseden oyuncu, “Daha sade bir tören düşünüyorduk ama ailelerde devreye girince düğün tadında oldu. Ama asıl düğünümüz İtalya’da gerçekleşecek. İtalya’nın ikimizde de yeri ayrı” dedi.

Serkan Çayoğlu’ndan Duygusal Açıklamalar

 GÜZEL ANI TAM ANLAMIYLA KONUŞAMADIK”

“Özge hanımı gelinlikle ilk gördüğünüzde neler hissettiniz?” sorusu üzerine aşk dolu bir cevap veren ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

İnsan sevdiğini öyle görünce büyüleniyor. Yıllardır hayal ediyorsun, ve o gün çıkageliyor. Ama sürekli bir telaş içerisindeyiz, bir yandan da ikimiz de senaryolar okuyoruz. Oturup o güzel anı tam anlamıyla konuşamadık. Şimdi önümüzde düğünümüz ve işlerimiz var. İşlerden dolayı balayını da ertelemek durumunda kaldık.

Yeni bir film projesi için anlaşma yaptığını da söyleyen Serkan Çayoğlu, “Ben de bir film projesi için anlaştım. Ama televizyon da istiyoruz” dedi.

Serkan Çayoğlu kimdir?

Özge Gürel kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler