Ana SayfaÜnlülerSerkan Çayoğlu Ve Özge Gürel Aşkı Dolu Dizgin

İlgili Postlar

Serkan Çayoğlu Ve Özge Gürel Aşkı Dolu Dizgin

Kiraz Mevsimi dizisi ile ekranlara gelen Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel, kısa süre içerisinde arkadaşlarını aşka dönüştürürken geçtiğimiz akşam çift yine bir arada görüntülendi.

Aşklarını Saklamıyorlar

Özge Gürel’in doğum günü olması sebebiyle birlikte doğum gününü kutlayan çift, oldukça mutlu görüntüler paylaştı. Kısa bir ayrılık dönemi yaşayan fakat daha sonra barıştığı öğrenilen çiftin oldukça mutlu halleri gözden kaçmazken iki ismin artık ilişkilerini gizlemediği de dikkat çekti.

Yapımcılar Yasaklamıştı

Aynı dizide rol aldıkları için ilişkilerine yapımcılar yasak koyarken, bu yasak nedeniyle çift, ilişkilerini açık bir şekilde paylaşmıyor ve gündeme gelmekten kaçıyordu. Fakat dizinin sona ermesiyle birlikte iki oyuncu da aşklarını açık bir şekilde yaşamaya başladı.

Aileler İlişkiye Onay Veriyor

Doğum günü partisine ünlüler dünyasında pek çok isim katılırken iki çiftin ailesinin de partide yer alması ilişkiye ailelerin onay verdiğini gösterdi. Sosyal medya üzerinden pek çok farklı kişi tarafından paylaşılan parti görüntülerinde çiftin samimi halleri gözlerden kaçmazken çiftin özellikle ilerleyen dönemlerde hayatlarını evlilik ile taçlandırması bekleniyor. Özellikle partide ailelerin yer alması, ailelerin de birbiri ile tanıştığını gösterdiği gibi çiftin ilişkide ciddi olduğunu da düşündürdü.

Star TV’de Yıldızlar Şahidim dizisinde rol alan Özge Gürel, özellikle dizinin final yapması ile birlikte artık bu konuda herhangi bir çekince yaşamıyor. Çift, dizi fanları tarafından da oldukça beğenilirken bugüne kadar sosyal medya üzerinden de mesajlar ile destek aldı.

 

Serkan Çayoğlu kimdir?

Özge Gürel kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler