Ana SayfaÜnlülerLindsay Lohan Müslüman mı Oldu ?

İlgili Postlar

Lindsay Lohan Müslüman mı Oldu ?

LİNDSAY LOHANDAN  MÜSLÜMANLIK AÇIKLAMALARI

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Lindsay Lohan  sosyal medya hesabından bütün fotoğraflarını silip biyografi kısmına “Aleykümselam” yazmıştı bu davranışı hayranlarının kafasında acaba Lindsay Lohan Müslüman mı Oldu ? soruları getirmişti.Ancak 30 yaşındaki ABD ‘li oyuncu, din değiştirdiğine dair henüz herhangi bir açıklama yapmamıştı.

HUZURU KURANDA BULDU

Geçtiğimiz  günlerde Kuveyt’te bir televizyon programına katılan ünlü oyuncu hakkında merak edilen soruları cevapladı , Lohan, Kur’an-ı Kerim okumanın kendini huzurlu hissettirdiğini söyledi.Ünlü Hollywood yıldızı, Kur’an-ı Kerim’den 15 sayfa okuduğunu ve bazı sureleri Arapça yazmaya çalıştığını da aktardı. Kutsal kitabı okuduğunda özel bir şey hissedip hissetmediğine dair soruyu cevaplayan Lohan, “Huzurlu hissediyorum” cevabını verdi. Telefonuna indirdiği bir uygulamayla Kur’an dinlediğini söyleyen Lohan, geçtiğimiz Ramazan’da 3 gün oruç tuttuğunu  belirterek “Kuveytli arkadaşımla Ramazan ayında 3 gün oruç tuttum. Zordu ama iyiydi. Kendimi iyi hissettim” dedi.

KUR’ANI KERİM TAŞIDIĞI İÇİN SATANİST İLAN EDİLMİŞ

Daha öncedende “Londra’daki Suudi arkadaşlarım bana Kuran’ı hediye etti, ben de onu New York’a götürdüm, çünkü öğreniyordum” diyen Lohan, “Bana, bir başka anlamı bulmak için manevi bir deneyimin kapılarını açtı” şeklinde konuşmuştu  o hediye edilen Kur’an-ı Kerim ‘le çekilen ve bir anda gündeme oturan fotoğrafından sonra şiddetli bir şekilde eleştiriler aldığını  söyleyen Lohan, “Beni Amerika’da çarmıha gerdiler. Satanist gibi görünüyormuşum gibi yaptılar. Kuran’ı taşımakla kötü biri olmuştum” dedi. Kötü sözler söylemelerinden’ üzüntü duyduğunu da ekledi.

 

 AHİRETTE GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH

Program sonlarına doğru sunucu Şuaib Raşid’in “Teşekkürler Lindsay, yakın zamanda ahirette görüşürüz İnşallah” demesine karşın  Lohan’ın “Umarım çok da yakın zamanda olmaz” karşılığını vermesi stüdyoda eğlenceli dakikaların yaşanmasına sebep oldu.

 Lindsay Lohan Müslüman mı Oldu ?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler