Ana SayfaÜnlülerKim Milyoner Olmak İster Murat Yıldırım'ı Hoş Karşılamadı

İlgili Postlar

Kim Milyoner Olmak İster Murat Yıldırım’ı Hoş Karşılamadı

Kim Milyoner Olmak İster Murat Yıldırım’ı Hoş Karşılamadı. Kim Milyoner Olmak İster  yarışmasının efsaneleşmesinde büyük rol oynayan eski sunucularından Kenan Işık,sonrasında sunuculuğu devralan ve başarıyla devam ettiren Selçuk Yöntem’den sonra sunucu koltuğuna oturan Murat Yıldırım oldu. Sunuculuk kariyerindeki ilk günde eşi İmane Elbani başarılı oyuncuyu yalnız bırakmadı.Kariyer hayatına  “Ölümsüz Aşk” dizisiyle ilk adımını atan Murat Yıldırım, daha sonra birçok dizi ve filmde rol alarak kariyerine devam etmiştir.

Sunuculuk kariyerinden önce “Gecenin Yıldızı” dizisinde ve “Kocan Kadar Konuş” filminde rol alan ünlü oyuncu, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasıyla beraber sunuculuk kariyerindeki ilk adımını atmış oldu.Murat Yıldırım, sunucu koltuğuna oturmasıyla beraber sosyal medyada yankı uyandırdı. Arada ünlülerin de bulunduğu birçok sosyal medya takipçisi Murat Yıldırım’ın sunuculuğunu beğenmedikleriyle ilgili paylaşımlarda bulundu.

 

İlerleyen zamanda ATV‘nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster için sergileyeceği tutum merak konusu oldu.

Murat Yıldırım'ı

Murat Yıldırım Kimdir?

Aslen Mardinli olan ünlü oyuncu 1979 yılında Konyada doğmuştur.Yıldız Teknik Makine Mühendisliği bölümünden 8 senede mezun olan ünlü oyuncu aynı zamanda Üniversitede tiyatro eğitimi almış ve 3 sene boyunca burada roller alarak sahneye çıkmıştır.İlk Evliliğini 20 Haziran 2008’de Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Burçin Terzioğlu ile gerçekleştirmiştir.Evli Çift 30 Haziran 2014’te boşandı.Yaşanan ayrılığın ardından Londra’da tanıştığı Faslı oyuncu İmane Elbani ile 13 Kasım 2016’da Adana’da aile arasında gerçekleşen sade bir törenle dünya evine girdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler