Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya’dan YGS Açıklaması

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya’dan YGS Açıklaması

Geçtiğimiz günlerde Serenay Sarıkaya YGS ile ilgili farklı iddiaların gündemde yer aldığı konuyla ilgili açıklama yaptı.

Özellikle yer aldığı dizilerdeki performansıyla adından sıkça söz ettiren ve Serenay Sarıkaya YGS konusu hakkında farklı iddiaları ortaya çıktı. Serenay Sarıkaya bu iddiaların da konuşulmasını istemediğini belirterek yaşanan olaylara açıklık getirdi. Tüm hafta boyunca magazin dünyasının konuştuğu olayda Serenay Sarıkaya’nın dizi setinde uyuyakaldığı ve YGS’ ye giremediği belirtilmişti. Fakat Serenay Sarıkaya yaptığı açıklamasında bu tip iddiaları kesinlikle gerçeği yansıtmadığını söyledi. Oyuncu yaptığı açıklamada uyuma gibi herhangi bir ihmalin söz konusu olmadığını fakat dizi çekimleri nedeniyle çok yoğun bir tempoda bulunduğundan dolayı sınava giremediğini söyledi.

Serenay Sarıkaya YGS İddialarını Yalanladı

Serenay Sarıkaya yaptığı Bu açıklamalar ile birlikte gündemde yer alan iddiaları da yalanlarken ünlü oyuncu tarafından yapılan bu açıklamalar sayesinde tüm spekülasyonlar da sonlanmış oldu. Oyuncunun eğitimi de sürdürmek istediği ve bu nedenle sınavlara katılarak üniversite tercihleri yapmak istediği de bu gelişmeyle ortaya çıktı. Fakat bu sene sınavı kaçırması nedeniyle sınava giriş yapamayan Serenay Sarıkaya şansını bir sonraki yıl denemek zorunda kalacak. Bugüne kadar ünlüler dünyasında pek çok isim eğitimini yoğun tempo nedeniyle bırakmak zorunda kalmış ve daha fazla mesleğine yönelmişti. Serenay Sarıkaya örneğinde de benzer bir süreç yaşantı. Öyle ki oyuncu çekimlerden dolayı vakit bulamadığından dolayı sınava giremedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler