Ana SayfaÜnlülerDiriliş Ertuğrul Çekimlerinde Esra Bilgiç Yüzüğünü Kaybetti

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul Çekimlerinde Esra Bilgiç Yüzüğünü Kaybetti

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul çekimleri sırasında oldukça ilginç bir an yaşandı. Bu yaz Gökhan Töre ile hayatını birleştirecek olan dizi oyuncularından Esra Bilgiç nişan yüzüğünü dizi setinde kaybetti. Alyansının olmadığını fark ettikten sonra oldukça panik olduğu görülen ünlü oyuncunu için tüm dizi ekibi seferber oldu.

Özellikle 24 saatlik arama operasyonu sonrasında kaybedilen yüzük bulunurken oyuncunun yüzük bulunduktan sonra oldukça sevinmesi de dikkatlerden kaçmadı. Diriliş Ertuğrul dizisinde çekimlerde hazırlık yapan oyuncunun karavanında yüzüğünü çıkararak bıraktığı fakat daha sonra karavana geldiğinde yüzüğü bıraktığı yerde bulamadığı belirtildi. Bu gelişme üzerine kısa süre içerisinde olay yapım ekibine yansıtırken tüm oyuncular ve yapım ekibi Esra Bilgiç’in kaybolan alyansını aramaya başladı.

Esra Bilgiç Yüzüğü Arandı

Oyuncunun yüzüğü 24 saat sonrasında bulunabildi. Tüm yapım ekibi tarafından plakada yapılan aramalar sonuç vermese de dizi çalışanlarından bir tanesinin yüzüğü bulması oyuncunun sevinmesini sağladı. Aşk hayatına ve yüzüğe çok önem verdiği bu gelişme ile öğrenilen Esra Bilgiç’in sadece Diriliş Ertuğrul Çekimleri nedeniyle yüzüğünü çıkardığı çekimler dışındaki zamanlarında parmağından yüzüğü hiçbir zaman çıkarmadığı da ortaya çıktı.

Öyle ki yaşanan bu olay sonrasında Esra Bilgiç’in yüzüğüne olan dikkat daha da artarken ünlü oyuncunun sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı tüm fotoğraflarda yüzüğün parmağında olduğu göründü. Gökhan Töre ile bu yaz hayatını birleştirecek olan Esra Bilgiç oldukça farklı bir konu ile gündeme gelirken bu durum hakkında sosyal medya hesabı üzerinden herhangi bir değerlendirme yapmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler