Ana SayfaÜnlülerHalit Akçatepe Vefatı Herkesi Çok Üzdü!

İlgili Postlar

Halit Akçatepe Vefatı Herkesi Çok Üzdü!

Hababam Sınıfı’nda oynadığı Güdük Necmi ile tüm Türkiye’nin sevgisini kazanan Halit Akçatepe Vefatı sevenlerini üzdü. Türk sinemasının efsane oyuncularından birisi olarak görülen ve son dönemlerde sağlık sorunları ile gündeme gelen Halit Akçatepe’nin dün İstanbul’da yaşamını yitirdiği belirtildi.

Örnek Hayatıyla Halit Akçatepe

Pek çok farklı filmde rol oynayan ve sinemanın en sevilen isimlerinden birisi olarak gösterilen Halit Akçatepe’nin vefat etmesi tüm sevenlerini büyük bir üzüntüye boğdu. 79 yaşındaki ünlü oyuncu rahatsızlığı sonucunda hayatını kaybetti. Son bir buçuk yıldan beri Halit Akçatepe’nin ciddi bir rahatsızlık yaşadığı da vefatının ardından öğrenilirken bu durumu pek gündeme getirmek istemeyen oyuncunun kimseyi kabul etmediği belirtildi. Sessiz bir şekilde vefat eden ve kendisinin iyi bir şekilde hatırlanmasını isteyen Halit Akçatepe’nin vefat etmesi tüm Türkiye’de büyük bir üzüntü yarattı.

1 Ocak 1938 yılında Üsküdar’da Doğan Akçatepe özellikle Hababam Sınıfı adlı filmde 1975 yılı ile birlikte anılmaya başlandı. Filmdeki Güdük Necmi tiplemesi yıllar boyunca onun Güdük Necmi olarak tanınmasını da sağlarken Süt Kardeşler gibi pek çok farklı filmde Türk sinemasının diğer önemli oyuncuları ile adının anılmasını sağladı. Halit Akçatepe’nin yaşamını yitirdiğini duyurulmasının ardından özellikle dün sosyal medyanın gündemine Halit Akçatepe’nin olmasını sağladı. Pek çok ünlü isim ve Halit Akçatepe’nin sevenleri ünlü oyuncuya veda mesajlarını sosyal medya üzerinden yayınladı. Filmlerdeki replikleri ile tanınan Güdük Necmi bu replikleri ve videoları ile her zaman hatırlanmaya devam edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler