Ana SayfaÜnlülerLara’dan Zayıflık Önerisi

İlgili Postlar

Lara’dan Zayıflık Önerisi

Lara’dan Zayıflık Önerisi, yaptığı açıklamalarla hakkında çıkan iddialara da karşı çıktı. Özellik son dönemlerde Lara hakkında çeşitli iddiaların gündemde yer alması, gözlerin ünlü isme çevrilmesine neden olmuştu.

Lara Estetik Yaptırdı Mı?

Lara’nın estetik yaptırdığı yönündeki iddiaların gündemde yer alması özellikle Lara’nın sevenleri tarafından oldukça eleştirilmişti. Özellikle estetik yaptırdığı iddialarına karşı sert açıklamalar yapan Lara böyle bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.

12 kilo verdiğini ve uzun zamandan beri spor ve diyet istikrarlı bir şekilde sürdürdüğünü söyleyenlere özellikle kilo vermek isteyen kişilere de öneriler verdi. Ameliyat gibi operasyonlar ile ilgili açıklamalar yapan başarılı şarkıcı bu tip operasyonları gereksiz bulduğunu söyledi. Çok kilolu insanlar için benzer operasyonunu tercih edilmesinin makul olduğunu fakat kendisi için bunun çok doğru olmadığını düşündüğünü söyledi.

Özellikle kişilerin kilo vermek için spor ve diyet ikilisini tercih etmesinin yeterli olacağını söyledi. Özellikle alkolün şişmanlık noktasında çok etkili olduğunu söyleyen şarkıcı alkolün kesilmesinde önerdi. Son dönemlerde yeni albüm hazırlıklarını sürdüren Lara İhaneti Giymişsin adlı parçasıyla oldukça dikkat çekmişti. Özellikle yeni albümünde söz ve müziklerini tamamen kendisine ait olacağını söylerken ünlü şarkıcı sevenlerine yaptığı bu açıklamayla albüm müjdesini de vermiş oldu. Uzun zamandan beri yeni şarkılarıyla piyasada yer almayan ve özlenen isimlerden birisi olarak görülen Lara’nın böyle bir müjde vermesi de oldukça dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler