Ana SayfaÜnlülerAslıhan Doğan Arda Turan'a Kıyamadı

İlgili Postlar

Aslıhan Doğan Arda Turan’a Kıyamadı

Aslıhan Doğan  Arda Turan çiftinin ayrılık sonrasında da birbirine karşı duygularının bitmediği konuşuluyor.

Aslıhan Doğan Dövmesini Sildirmedi!

Son dönemlerin en popüler çiftlerinden birisi olarak gösterilen Aslıhan Doğan  Arda Turan Ayrılık sürecinde de oldukça zorlu bir dönem yaşıyor. Özellikle geçtiğimiz günlerde özel bir davete katılarak objektiflere takılan Aslıhan Doğan’ın Arda Turan için yaptırdığı dövmeleri silmediği görüldü. Ailesinin doğum tarihlerini koluna dövme yaptıran Aslıhan Doğan Arda Turan ile aşk yaşadıktan sonra Arda Turan’ın doğum gününü de koluna yazdırmıştı. Kameralara yakalanan ünlü ismin kolundaki dövmelerin hala durduğu ve Arda Turan’ın doğum tarihinde kolunda yer aldığı görüldü.

Aslıhan Doğan Arda Turan’ı Unutamıyor!

Özellikle ayrılık sonrasında Arda Turan’ın dövmesini sildirdi iddialarıyla Aslıhan Doğan gündemde yer almıştı. Ayrılığın üzerinden 6 ay geçtikten sonra Arda Turan ile Aslıhan Doğan’ın yeniden bir araya geldiği öğrenilirken özellikle güzel ismin Arda Turan’dan vazgeçmediği ve bu nedenle de dövmeyi sildirmek gibi bir gereksinim duymadığı ortaya çıktı. Objektiflere poz veren ve davet ile ilgili kısa bir açıklama yapan Aslıhan Doğan, Arda Turan ile ilgili sorulan sorulara yanıt vermedi.

Özellikle son günlerde barıştığı yönünde haberlerin gündemde yer almasıyla tüm dikkatler yeniden Aslıhan Doğan ve Arda Turan’a çevrilirken, herkes çiftten açıklama bekliyor. Fakat şu ana kadar ne Arda Turan ne de Aslıhan Doğan açıklama yapmayı uygun görmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler