Ana SayfaÜnlülerGülşen-Ozan Çolakoğlu Çifti Bebeklerinin Fotoğrafını İlk Kez Paylaştı

İlgili Postlar

Gülşen-Ozan Çolakoğlu Çifti Bebeklerinin Fotoğrafını İlk Kez Paylaştı

Gülşen-Ozan Çolakoğlu Çifti geçtiğimiz aylarda bir bebeği dünyaya gelirken iki ay sonra bebek görüldü.

İki isim bebeklerinin fotoğrafını ilk kez paylaşırken özellikle paylaşım sonrasında sosyal medyanın gündeminde yer alan tek şey Gülşen’in bebeği oldu. 2 ay öncesinde özel bir hastanede erkek çocuğu dünyaya getiren Gülşen Ozan Çolakoğlu ile sürdürdüğü evliliğiyle yine gündeme getirmeyi başardı.

Bebek Tarkan’ın Kucağında Görüldü

Çiftin bebekleri bugüne kadar görüntülenemezken geçtiğimiz günlerde Ozan çolakoğlu’nun hesabından paylaşılan bir fotoğraf 2 aylık bebeğini görünmesini sağladı. Ozan Çolakoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda bugün doğum günü olması sebebiyle İlkyaz olduğunu fotoğrafını paylaştığını söyledi.

Fotoğrafta dünya starı Tarkan’ın kucağından yeni bebek görülürken bu fotoğrafın paylaşılması kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı. Fotoğraf Tarkan hayranları tarafından da ilgi ile karşılanırken özellikle Tarkan’ın kucağında bebek tutması pek çok kişinin Tarkan’ın eşi ile bebek sahibi olması noktasında farklı yorumların yapılmasını sağladı. Geçtiğimiz dönemlerde özellikle yeni doğan bebeklerin reklam malzemesi olması noktasında farklı tartışmalar yapılırken Gülşen ve Ozan Çolakoğlu çiftinin böyle bir düşüncesinin olmadığı ve bebeklerinin kameralardan uzak tutmayı tercih etmediği de görüldü.

Sosyal medya üzerinden paylaşılan bu fotoğraf ile 1 Nisan gününün Ozan çolakoğlu’nun doğum günü olduğu da öğrenildi. Paylaşımlarda Ozan çolakoğlu’nun doğum günü de kutlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler