Ana SayfaÜnlülerArka Sokaklar 436. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

İlgili Postlar

Arka Sokaklar 436. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Yıllardan beri Türk televizyonlarının en çok izlenen ve en uzun süre ekranda kalan yapımlarından birisi olan Arka Sokaklar 436. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Özellikle son bölümün ardından diziyi yakından takip eden pek çok kişi Mesut’un yaşam savaşı vermesinden dolayı endişe duyarken Mesut’un ölüp ölmeyeceği de büyük bir soru işareti olarak kalmıştı.

Arka Sokaklar 436. Bölüm Fragmanı Dikkat Çekti!

Yayınlanan yeni bölümde tüm bu soruların yanıtı bulunacak. Özellikle yayınlanan son bölüm sonrasında Arka Sokaklar 436. bölüm fragmanını paylaşılması yeni bölümde yaşanacaklar hakkında da şimdiden bilgi alınmasını sağladı. Fragmandan elde edilen bilgilere göre yeni bölümde Mesut komiser yaşam savaşını sürdürecek. Sağlığına kavuşması adına pek çok farklı ameliyatın yapılacağı Mesut komiser tüm bu savaş boyunca yaşamda kalmaya çalışacak.

Yeni bölümde yaşanacak en önemli olaylardan bir diğeri ise Hüsnü’nün kızının yaşadıkları yer alıyor. Hüsnü kızının ani bir şekilde evlenmesinden dolayı büyük bir üzüntü duyduğu gibi özellikle mutlu bir evlilik sürdürememesi üzerine çok daha fazla üzülür. Kızı Alphan’ı uygunsuz bir şekilde gördükten sonra boşanma kararı aldığını açıklar. Fakat eşi bu durumu uygun bir şekilde karşılaması. eşine karşı şiddet uygulayan Alphan attığı tokat sonrasında Hüsnü’nün sinir krizi geçirmesine neden olur ve Hüsnü tüm yaşanan bu durumlardan dolayı hesap sormaya başlar. Arka Sokaklar 436. bölüm fragmanı ile dizide heyecanın azalmayacak ve olayların daha da karışacağı net bir şekilde görülüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler